ABOUT ME | Velkommen til min blog

“Life is a beautiful struggle.”

Min blog er min passion. Jeg begyndte at blogge i 2015, mens jeg boede i London. Det startede som en online dagbog, således min familie og mine venner kunne følge med i mit praktikforløb. Da jeg et halvt år efter flyttede hjem igen, fortsatte jeg med at blogge af den simple grund, at jeg ikke kunne lade være. Det er nu en livsstilsblog med alt, hvad jeg finder inspirerende inden for skønhed, møde, sundhed, mennesker osv. 
IMG_5894
Bagom bloggen
Mit navn er Karoline Malling. Jeg er 25 år og bosat i Randers med min kæreste. Jeg er uddannet socialrådgiver i januar 2017 og arbejder pt. i Randers. Jeg ønsker, at bloggen skal fortsætte med at være mit frirum, hvilket er grunden til, at jeg kun fortæller sparsomt om mit arbejde. Jeg er et familiemenneske helt ind i sjælen og værdsætter de hyggelige stunder med mine venner og veninder. 

Mit blogunivers er en god blanding af alting med fokus på et feminint, ærligt og personligt udtryk. Jeg deler derfor de små ting i hverdagen såsom eventyr i udlandet og herhjemme, indretning, anmeldelser, træning og de små glimt af hverdagen. Jeg er af den overbevisning, at man skal blogge for sin egen skyld, men også fordi man ønsker at inspirere andre. Det er de små ting i hverdagen, der kan gøre hele forskellen. 

Størstedelen af mine billeder er taget med et Canon EOS M med et EF-M 22 mm 1:2 STM objektiv. 

I kan følge bloggen på Facebook her, da denne altid opdateres, når jeg poster et nyt blogindlæg. Jeg er simpelthen evigt glad og taknemmelig for, at I følger med derude – tak skal I have! 

Hvis du har spørgsmål, ideer eller er interesseret i et eventuelt samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig på følgende e-mail: karoline@mmalling.dk 

Behind the blog
My blog is my passion. I started blogging in 2015 while living in London. Back then it was an online diary for my family and friends back in Denmark to keep up with my life in the big city, but as I moved back to Denmark it became more of a lifestyle blog with everything I find inspiring such as beauty, fashion, health, people etc. 

My name is Karoline Malling. I’m 25 and living in Denmark with my boyfriend. I’m a social worker but I’m very private about my job. I love my family and I enjoy spending time with my friends. My blog is feminine, honest and personal. I share the tiny glimpse of my everyday life such as travels, interior and workouts. I blog to make myself happy and to inspire others. It’s often the little things in life that matters.

I take pictures with a Canon EOS M with a EF-M 22 mm 1:2 STM lense. 

You can follow the blog on Facebook here to always be updated, when I post something new. Thank you so much for following and reading. I’m forever grateful and it makes me very happy.