Skiferie i Stöten

Jeg sidder på nuværende tidspunkt på sofaen med et tæppe over mig og ser American Pie. Jeg har ondt i halsen og er snottet. Det er ikke meget og jeg har ikke været lige så hårdt ramt som andre, men jeg har alligevel fanget det sygdom, der har været på omgang på det seneste. Heldigvis er der massere af plads og tid til at komme ovenpå igen samt blogge på sådan en stille søndag eftermiddag, mens manden er ude og katten sidder og er sød ved siden af. 

For et par uger siden var jeg på skiferie med Jonas’ familie i Stöten og jeg havde vidst lovet at skrive lidt om det i mit seneste blogindlæg. Det er tredje gang, jeg står sådan ordentlig på ski. Første gang jeg stod på ski, var på efterskolen for ti år siden, hvor jeg var en sur teenager hvilket betyder, at jeg havde mere travlt med at smovse fritter end faktisk at stå på ski. Anden gang var i 2016 med Jonas’ familie, hvor jeg indimellem lånte støvler og ski. De sidste to gange har vi lejet skiudstyr og i år har jeg faktisk købt mine egne skistøvler samt min egen hjelm. Nu er det alvor og jeg er altså også blevet bedre, selvom jeg stadig er meget usikker og langsom (læs: en kylling). Men nu handler skiferie jo ikke kun om at stå på ski. Det handler også om natur samt hytte-hygge, samvær, en god bog, tæpper, pandekager og vino. 

Skiferie er bare altid en god ide. Jeg har virkelige nogle gode måneder i vente. Jeg har så mange fantastiske planer at se frem til med både venner og familie. Jeg siger jer, det bliver crazy og jeg tager selvfølgelig jer med. Min plan er nemlig at blogge hveranden søndag. I kan derudover også følge med på min Instagram, hvis I bliver alt for nysgerrige. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *