En kold gåtur og tanker om COVID-19

Jonas og jeg har været på en gåtur i formiddags og hold nu kaje, hvor var det koldt. Man kan jo næsten se på billedet, hvor meget jeg fryser, men ud skulle vi. Jeg tror dog ikke lige, vi var helt forberedte på vejret… sagde spejderen. Vi havde i hvert fald ikke varmt nok tøj på, så det blev blot til et lille kvarter i andre omgivelser end den sædvanlige matrikel, men det var stadig dejligt. Man bliver sgu lidt skør af altid at være det samme sted. Jeg sover, arbejder, spiser, slapper af og træner det samme sted. Dog vil jeg slå én ting fast. Jeg gør det gerne! Hvis vi skal igennem corona-pandemien på den bedste og hurtigste måde, må vi tage den alvorligt, tage vores forholdsregler og passe på hinanden. Vi skal lytte til vores dronning og statsminister, for de har ret. Vi kan ikke være andet bekendt, men det gør ikke, at det ikke kan være hårdt, mærkeligt og bekymrende. Vi reagerer alle sammen forskelligt og det er også helt okay.Jeg bekymrer mig. Jeg bekymrer mig om, hvad der skal ske, om jeg gør det rigtige og om de mennesker, jeg holder af. Jeg bekymrer mig om, hvornår jeg må se familie og venner igen. Gåture eller lignende aktiviteter, hvor man enten kan være sig selv eller holde god afstand til andre, hjælper dog på det. Jonas og jeg har også været i gang med de projekter i huset, man ellers ikke når i en travl hverdag, men vi skal samtidig huske at hygge, slappe af og nyde hinandens selskab. Når alt dette er ovre, kommer hele Danmark til at løbe stærkt, rigtig stærkt. Jeg tror derfor på, at det er vigtigt (i hvert fald for mig) at geare ned, lade op og til tider komme lidt væk fra det hele, så man kan samle tankerne. Naturen hjælper mig med netop det, så jeg tror, at jeg skal til at benytte den noget mere. Det hjælper jo også på det, at naturen er gratis og at vejret er, som det er. Nå, men nok om COVID-19 for denne omgang. Vi skrives ved om fjorten dage, skønne mennesker. Jeg sender jer alle et virtuelt kram. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *