Lad os hoppe ind i 2020 sammen

Et årti er gået. Nogle ting er nemme at huske, andre ting måtte mine sociale medier hjælpe mig med. Ikke desto mindre har jeg lavet en lille oversigt over, hvad årtiet har budt på. 

2010: Jeg fylder atten år. 
2011: Jeg finder Jonas – eller også finder han mig.
2012: Jeg færdiggører tiden på Paderup Gymnasium. 
2013: Jeg starter på socialrådgiveruddannelsen i Aarhus.
2014: Jonas og jeg flytter sammen.
2015: Jeg flytter et halvt år til London i forbindelse med min praktik.
2016: Min familie bliver ramt af en personlig krise. 
2017: Jeg bliver uddannet som socialrådgiver.
2018: Jonas og jeg køber drømmehuset.
2019: Leonardo flytter ind. 

Ovenstående er årtiet i meget grove træk og der er selvfølgelig sket meget mere end det. Jeg har blandt andet tabt en kniv, som efterfølgende ramte foden og derved skar senen til min storetå over, været til et utal af koncerter, været på adskillige rejser, sagt undskyld til mine forældre flere gange for at have været en frygtelig teenager, løbet et halvmaraton, festet, brugt uendeligt mange søndage med tømmermænd samt mistet min farmor og farfar til alderdom. Årtiet har bestemt været udfordrende og nogle dage har været så forfærdelige, at jeg ville ønske, at man kunne lægge sig i sengen igen, spole tiden tilbage eller blot tage hele dagen ud af kalenderen. Dog har det også været årtiet, hvor jeg har fundet min hylde i samfundet, genfundet glæden hver gang, jeg har mistet den samt et årti fyldt med nogle uforglemmelige oplevelser med familie, kæreste og venner. Jeg går ind i 2020 og det nye årti med glæde, ved godt mod, med skøre ideer og projekter, der længe kun har været en del af mine tanker, men som jeg nu vil prøve at føre ud i livet. Derudover vil jeg igen give bloggen en chance – hvilket jo allerede er meget tydeligt med dette post. Tredje gang er lykkens gang, som de siger. Jeg savner det. For mig føles det lidt som min dagbog, hvor jeg kan vende tilbage til perioder og tidspunkter i mit liv, som jeg gerne vil mindes om eller huske tydeligere. Jeg ved dog med mig selv, at jeg ikke kommer til at poste hver dag og hvis jeg kender mig selv ret, vil der i perioder være meget stille, men jeg har denne gang en vision om, hvad jeg vil med min blog og hvad jeg vil dele med jer derude. Jeg kommer dog ikke til at afsløre det her, så det forbliver en hemmelighed lidt endnu. 

Nå hold da op, jeg starter godt nok bloggen op med et meget refleksivt post. Jeg vil derfor henvise jer til ovenstående billede, hvor jeg laver en vaskeægte Misty-pose (only Pokémon fans will understand). Det må da sende jer afsted med godt humør. Ses!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *