Tænk sig, jeg fylder 27 i dag

For de fleste er i dag nok bare en helt almindelig (måske kedelig, måske ikke) torsdag, men for mig er i dag noget helt specielt. Det er en vaskeægte festdag. Der sker nemlig to ting. Jeg starter min noget så savnet blog op igen efter at have været fraværende i mere end et år og jeg synes faktisk, at jeg gør det med stil, hvis jeg selv skal sige det – både med lyserøde træer, falske briller og bowlerhat. Så bliver det da næsten ikke mere bloggeragtigt, hva’? Jeg ved stadig ikke, hvad bloggen skal byde på, men jeg er dog meget bevidst om, hvad den skal give mig: glæde. Jeg blogger mest af alt for at gøre mig selv glad og hvis jeg samtidig tager nogle af jer med ind i den lille glædesboble, er det jo kun et plus. Jeg elsker simpelthen at skrive og tage billeder, hvorfor det jo er oplagt at have et sted, der kombinerer netop de to ting – en blog. Jeg har derfor manglet dette frirum det sidste halvandet år og kan nu mærke, at jeg har behov for at starte på en frisk samt starte op igen. Om overskuddet og energien egentlig er der, det vil tiden vise, men jeg kan mærke at lysten og savnet er der og at de to ting vil være mit drive. Derfor kommer mine blogindlæg også til at være drevet af lyst og af hvad jeg finder interessant, men misforstå mig ikke. I må selvfølgelig altid gerne komme med ideer og forslag i kommentarfeltet eller på mail. Det vil blive taget imod med kyshånd. Der er dog yderligere grund til fejring i dag. Jeg har fødselsdag og jeg fylder 27 år, hvilket jeg åbenbart synes skulle fejres lidt mere ekstravagant i år end normalvis, men meget mere om det en anden dag. Ja, det var sådan en irriterende lille teaser, da jeg faktisk ikke vil fortælle jer mere end det på nuværende tidspunkt. Se det er da virkelig også bloggeragtigt, men helt seriøst: I skal glæde jer til at bloggen bliver opdateret de følgende uger. Og on that note, vil jeg slutte dagens blogindlæg. God torsdag og vi blogges.

Skoene er fra Vagabond, strikken er fra Pieces, jakken er fra Noisy May, brillerne er fra Mango, hatten er fra H&M og læbestiften er fra Kiko. Tasken har mine svigerforældre selv udarbejdet, så den er unik og kan desværre ikke købes i en butik. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *