En sundere tilværelse | Del 2: Drik mere vand

“You don’t drown by falling in the water. You drown by staying there.”

Så er weekenden desværre ved at være slut. Der er en rigtig åh-det-er-allerede-mandag-i-morgen-stemning i vores lille hjem. Jonas er træt efter en weekend med polterabendudskejelser og jeg ærgrer mig over, at en skøn og afslappet weekend allerede er ovre. Det har været et par dejlige dage med familiehygge og spilaften samt brunch med de sødeste venner. Jeg har allerede postet første del ud af tre i en række blogindlæg, hvor jeg, gennem egne erfaringer, håber at kunne inspirere til en sundere hverdag og en lille livsstilændring, hvor der stadigvæk er fokus på at nyde livet og have det sjovt. Første blogindlæg kan læses herIMG_6074IMG_6092Jeg havde, i starten af januar, store problemer med min hud. Da jeg vendte hjem fra skiferie, besluttede jeg mig derfor for at forsøge mig med at drikke mere vand i min hverdag. Jeg skal mindst drikke en liter vand i løbet af dagen herhjemme plus alt det løse på arbejdet, til træning og andre steder. Det giver omkring de to liter, som anbefales. Jeg har før i tiden været typen, der har drukket maksimum tre glas vand om dagen, men jeg har, efter omkring en måned med et meget større væskeindtag end det, følt et større behov for vand. Jeg er mere tørstig i min hverdag, hvilket jeg ser som en positiv ting, idet min krop derved får det væske, som den har behov for. Vand er både godt for kroppen, musklerne, hjernen, håret, huden etc. og jeg kan faktisk se en lille forskel på min hud, hvilket højst sandsynligt også hænger sammen med, at mit forbrug af slik, usunde snacks og sodavand er blevet mindre. Desværre kan jeg ikke mærke forskel i forhold til min evige følelse af træthed, men det kommer forhåbentlig senere. Hvad med jer? Får I jeres anbefalede mængde af væske? Jeg håber på at kunne inspirere jer, hvis I, ligesom jeg, ikke har været den bedste til at drikke vand. 

ENGLISH TRANSLATION: One of my goals for this year is to be more healthy but still having fun and living life to the fullest. I’ve made a few rules, that will help me live a healthier life without saying completely no to everything. I’m not perfect, but I hope to inspire some of you through my own experience. Currently I’m trying to drink much more water, which should be good for my body, mind, brain, hair, skin etc. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *