En sundere tilværelse | Del 1: Spis mindre usundt

“Don’t be eye candy. Be soul food.” 

Weekenden har været længe ventet og det er endelig fredag aften. Jeg sidder pt. og mæsker mig i denne skål slik, mens jeg ser X Factor. Jeg tror ikke, at det er nogen hemmelighed, at jeg elsker bland-selv-slik og jeg elsker det faktisk så meget, at jeg har været nødt til at lave regler for mig selv i det nye år. 
IMG_6043Jeg har sat et mål for mig selv, at jeg i en måned ikke må spise nogen form for sukker, hvilket absolut ikke er realistisk, hvis jeg forinden har spist slik eller andre usunde stort set hver dag. Jeg havde omkring jul en periode, hvor dette faktisk var realiteten og det er bestemt ikke sundt for kroppen eller sindet. Jeg må derfor ikke spise slik, chips eller andre usunde ting i hverdagene. Jeg er typen, der først stopper, når posen er tom, så det gælder derfor også nødder, rosiner og andre former for snacks, der ellers ville anses som sundt, hvis man altså spiste dem i passende mængder. Jeg har været i gang i omkring en måned nu og det går faktisk helt ok – bortset fra at jeg er gået fra, at jeg kun måtte spise usundt én gang om ugen til at gøre det i løbet af hele weekenden. Jeg er ikke perfekt, men jeg vil gerne leve sundere, end jeg gør på nuværende tidspunkt. Derfor har jeg lavet flere regler for mig selv og dette er derfor første omgang af en række blogindlæg, hvor jeg håber at kunne inspirere til en sundere hverdag og en livsstilændring med fokus på alt det sjove også. 

ENGLISH TRANSLATION: One of my goals for this year is to be more healthy but still having fun and living life to the fullest. This is why I’ve made a few rules, that will help me live a healthier life without saying completely no to everything. I’m not perfect, but I hope to inspire some of you. At the moment I’m only eating candy and other unhealthy snacks during the weekend instead of doing it every day. 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *