En lille guide: Vintage shopping i København

“Love the hunt and enjoy the find.”

Jeg har haft en skøn weekend i det københavnske med min søde veninde, Camilla. Det har været en weekend med langsomme morgener, gåtur i storbyen, god mad, Melodi Grand Prix og ikke mindst hygge i godt selskab. Mere af det, tak! Vi brugte lørdag i Københavns mest velkendte vintage shops, men mens vi var på genbrugs-jagt, gik det desværre op for mig, at jeg ikke er særlig god til det. Jeg ved ikke, om jeg er for utålmodig eller om jeg bare er generelt dårlig til at spotte de gode loppefund, men det er altså ikke lige mig. Dog synes jeg ikke, I skulle snydes for et par billeder og adresse på stederne. Det kunne jo være, at nogen af mine læsere var konger eller dronninger inden for vintage-verdenen. Hvis der nu sidder nogen derude med et par gode råd til genbrugsshopping, må I meget gerne dele det med vi andre. Har I eventuelt nogle yndlingsbutikker – både i København, Odense, Århus, Randers og Aalborg? Jeg håber, I kan bruge denne lille guide:
IMG_5954IMG_5940IMG_5952

København K
Studiestræde 32

IMG_5958IMG_5977IMG_5974

København K
Teglgårdsstræde 2

IMG_6024IMG_6022IMG_6017

Prag
Nørrebrogade 45

ENGLISH TRANSLATION: I’ve had an amazing weekend in Copenhagen with my lovely friend, Camilla. It’s been a weekend with slow mornings, walks in the big city, cozy evenings, nice food and good company. Saturday we went vintage shopping in Copenhagen, but I’m actually not any good at it. I think, I’m too impatient. I took a few pictures though, because some of you might be vintage kings or queens and will be able to give us mortals some advice about this crazy vintage world – please share in the comments below. Do you have any favourite stores, maybe in some big cities? I hope this little guide will be helpful for you. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *