Mine nytårsforsæt for 2018

“Be the girl, who decided to go for it.”

Hej alle sammen. Glædelig (bag)jul og godt nytår til jer! Jeg håber, at I alle har haft en fantastisk juleferie med kærlighed og hygge samt at I er kommet godt ind i det nye år uden alt for mange tømmermænd og nogen form for skader. Jeg starter dette her blogindlæg, som jeg alt for ofte har gjort det seneste halve år. Jeg beklager, at der er gået så længe og begrundelsen er desværre den samme som altid: manglende overskud. 
IMG_5800I skal dog ikke snydes for de sædvanlige mål, som jeg har for det nye år. Jeg har nemlig en forestilling om, at man er mere tilbøjelig til at nå sine mål, når man skriver dem ned og deler dem med andre. Jeg har derfor skrevet en lille liste med ting, jeg gerne vil nå i løbet af det næste år. Here goes. 

Jeg vil i løbet af 2018: 

Blogge mindst én gang om ugen 
Jeg savner at blogge, som jeg gjorde for bare et år siden og jeg savner at dele mine små hverdagsglimt med jer. Jeg er træt af at skulle undskylde for, at der går så lang tid mellem mine nuværende blogindlæg og jeg vil derfor gerne blogge mere i løbet af 2018, men stadig med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Man skal nemlig huske at gøre de ting, der gør én glad og bloggen er bestemt én af de ting. 

Være mere ærlig 
Nu må I ikke misforstå mig. Jeg ser faktisk mig selv som et ret så ærligt menneske, men der er ting, som jeg undlader at dele her på bloggen, hvilket muligvis er med til at gøre min blog en lille smule “for” perfekt. Jeg vil derfor gerne tage jer med ind under glansbilledet og viser jer sider af mig selv samt mit liv, som I måske ikke lige kender til eller forventer. Vi er alle bare mennesker og det skal vi huske samt huskes på. 

Træne mere
Jeg kunne forestille mig, at de fleste af jer sidder og ryster på hovedet lige nu og tænker: kunne hun virkelig ikke finde på noget bedre? Men stop lige en halv og hør hvorfor dette er et mål igen i år. Jeg har altid været “hende den slappe” og det skal bare være slut nu. Jeg forestiller mig ikke, at forvandler mig til Hulk i år, men jeg vil gerne træne mindst to gange om ugen, så jeg i slutningen af året kan se, at jeg er blevet stærkere. 

Løbe et halvmaraton mere 
2017 blev året, hvor jeg gennemførte mit første halvmaraton og jeg tænker derfor, at 2018 bliver året, hvor jeg løber mit andet – på en bedre tid selvfølgelig. Jeg er i hvert fald mentalt klar (fysisk er en helt anden sag) og det forholder sig faktisk sådan, at jeg har ønsket mig løbekompressionsstrømper til jul og alt muligt. Så tager man det da alvorligt, ikke? Jeg glæder mig pt. til at begynde at løbe igen. 

Ikke spise sukker i en måned
Det her bliver en virkelig svær én. Jeg skal vælge en måned, hvor jeg ikke må spise nogen form for sukker og hvis man kender mig, ved man, at det bliver en hård opgave for mig. Jeg er afhængig af slik og jeg er typen, der ikke stopper, før posen/bøtten/whatever er tom, hvilket også er grunden til, at jeg bliver nødt til at have et sådan nytårsforsæt som dette. Det er ikke bestemt ikke en sund livsstil, jeg har på nuværende tidspunkt. 

Stoppe en dårlig vane
Jeg piller neglerødderne omkring mine negle. Ja, det ser lige så klamt ud, som det lyder. Jeg stoppede med at bide mine negle, da jeg var i Asien, hvilket blot gjorde, at jeg i stedet startede med at pille. Nu går jeg dog all in. Der må anvendes diverse neglelak, plastre, stress-bolde osv., hvis bare det er det, der skal til. Jeg nægter nemlig at have så grimme negle, som jeg har på nuværende tidspunkt, resten af mit liv. 
IMG_5894IMG_5834Hvad med jer? Har I nogen nytårsforsæt eller mål for 2018? I må hellere end gerne skrive en kommentar som en inspiration til andre. Billederne i dette blogindlæg er både taget og redigeret af min dygtige og skønne barndomsveninde, Frederikke. Hun er på nuværende tidspunkt i gang med at starte sin helt egen blog, så I kan godt vente i spænding, alle sammen, men jeg kan desværre ikke linke til den – endnu.  IMG_5799ENGLISH VERSION: Hello everyone. I wish you all a merry Christmas and a happy New Year. I hope you’d a wonderful holiday. Like last year, I’ve made a list of my New Years Resoulotions. During 2018 I want to blog every week, be more honest, workout more, run my second half marathon, don’t eat sugar in a month and stop a bad habit. What about you, lovely readers? Do you’ve any goals for this year?

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *