Mine julegaveønsker

Julen er hjerternes fest, hvor der bestemt skal være størst fokus på hyggen, glæden og kærligheden imellem mennesker, men man kan heller ikke helt komme udenom, at julen er materiel. Jeg har, som de fleste andre, derfor lavet en “lille” liste med julegaveønsker og hvilken blogger ville jeg være, hvis jeg ikke delte lidt inspiration med mine kære læsere. Hvis I ønsker flere blogindlæg med julegaveideer, må I endelig sige til. 
Unavngivet2
Ovenstående er nemlig langt fra alt, hvad jeg ønsker mig, men det er en lille samling af kvalitetsbevidste og lækre juleønsker, der netop af den grund er lidt mere pricy. Langt fra alle mine ønsker er dog præget af dette. Vigtigst er nemlig stemningen, julepynten og samværet med mine venner og min familie. Jeg elsker december, jul og alt hvad tiden indebærer – lige fra æbleskiver og gløgg til at se andre åbne deres gaver. 

L:A BRUKET – håndsæbe, opvaskesæbe og håndcreme
PH 3/2 bordlampe i glas
Stelton termokande i rosa
Frends Layla Rose Gold – hovedtelefoner
Eva Solo vand- og vinglas med skrå kant

ENGLISH VERSION: I simply love Christmas. I’ve made a list with some of my Christmas wishes and what kind of blogger would I be, if I didn’t share some of them with my lovely readers. You can see some of the wishes in the picture above and if you want more Christmas gift ideas, please let me know. Gifts are important, but most important is the Christmas spirit, the food, love and the time together with family and friends.  

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *