What a BABE: Lenovo YOGA 14” 2-i-1

“The most important things in life aren’t things.”

Se lige denne labre sag af en computer, som jeg har investeret i. Da jeg kom hjem fra Portugal, besluttede jeg mig for, at jeg ikke måtte købe noget i en måned (tøj, sko, makeup, elektronik osv.) medmindre det virkelig var nødvendigt og der var ikke engang gået en uge, før min tidligere computer valgte at trække stikket. Man kan jo diskutere, om en ny computer var en nødvendighed, men idet jeg bruger min computer stort set hver dag til at blogge, tjekke mails og meget andet, besluttede jeg mig ret hurtigt for, at jeg måtte have en ny og at det bestemt ikke kunne vente en hel måned. Jonas og jeg tog derfor en tirsdag eftermiddag på kærestetur i Elgiganten (romantisk? Ja, det tror jeg da nok lige, det var) hvor jeg fik denne smuksak med hjem. 
Computer (1) Computer (2)Det er en Lenovo YOGA 14” 2-i-1 og jeg er ellevild. Jeg har nu brugt den i cirka en måned og hold nu kaje, hvor er den lækker. Den har jo touch skærm og alt muligt. Den fungerer både som en almindelig computer og som en tablet, idet kan kan flippe skærmen helt om. Den er helt vildt hurtig og så har den bare et fantastisk lækkert design. Jeg ved ikke særlig meget om computere, så for mig skal de bare virke – hver gang – hvilket også var en af grundende til, at jeg havde Jonas med ind og vælge. Han ved trods alt mere, om den slags. Computer (3)ENGLISH VERSION: Just look at this beautiful laptop I purchased recently. When coming home from holiday in Portugal I decided, that I couldn’t buy anything (clothes, shoes, makeup, electronics etc.) in a month, unless it was necessary. After a week my old laptop died. It’s debatable, whether is was necessary or not, but I decided to buy a new one. It’s a Lenovo YOGA 14” 2-i-1. I’ve had it for almost a month now and it’s amazing. It works both as a normal laptop and a tablet, it’s fast and it has such a beautiful design. I know absolutely nothing about computers, I just want them to work, which is why my boyfriend helped me choose. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *