Lækkerier til undertegnedes karbad

“Life is like a bath. The longer you’re in it, the more wrinkled you get.” 

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det et karbad og vi har heldigvis et badekar i lejligheden. Det er godt nok meget lille, men det er der – og det er det vigtigste. Det forholder sig faktisk sådan, at det (næsten) er det eneste krav, jeg har, når vi engang flytter i hus og jeg skal lige hilse og sige, at Jonas ikke er tilfreds. Det findes bare ikke noget mere afslappende end et dejlig varmt karbad efter en lang dag eller stresset periode. Det er så beroligende og hvis jeg har haft en dårlig dag, kan det virke løfte mit humør. LUSH (1) LUSH (2)Som I kan se på billederne, er jeg ret så vild med produkter med en masse farver og glimmer. Derudover elsker jeg søde eller syrlige dufte samt blødgørende elementer. Jeg har glædet mig til oktober måned, hvor de sæsonprægede og Halloween-relaterede produkter bliver udgivet, så I kan nok godt forvente et lignende blogindlæg i slutningen af oktober eller starten af november. Jeg elsker at vise mine ny køb frem, stort som småt, hvilket mit næste blogindlæg også vil bære stor præg af, så I kan godt glæde jer. 
LUSH (4)ENGLISH VERSION: I simply love taking a bath after a long and stressful day. It really calms me down and if I had a bad day, it changes my mood completely, so luckily we have a tub in the flat. As you can see in the pictures above, I really like products with lots of colours and glitter. I also enjoy sweet or fresh scents and softening ingredients. Expect a blog post later this month with autumn and Halloween related products. I really enjoy showing you guys my latest purchases, so get excited for my next blog post. It’s a good one. 

LUSH Fresh Handmade Cosmetics / Zoella Beauty – Jelly & Gelato

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *