Will Grayson, Will Grayson & Let It Snow

Maybe there’s something you’re afraid to say or someone you’re afraid to love or somewhere
you’re afraid to go. It’s gonna hurt. It’s gonna hurt, because it matters.” (John Green)

Jeg tror vidst ikke, at det er nogen hemmelighed, at jeg er vild med den amerikanske forfatter, John Green, så feriens læsestof kommer nok ikke som nogen overraskelse. Når vi ikke var ude og opleve Algarvekystens velkendte områder og byer, lå jeg i en strandstol på terrassen med en af disse bøger. Jeg elsker at læse, men jeg føler aldrig, jeg har tiden til det i hverdagen, hvilket jo er komplet indbildning, for jeg har massere af tid til at se det dersens fjernsyn. Jeg vil gerne blive bedre til at læse. Jeg bliver jo glad i låget af det. Jeg elsker John Greens måde at skrive på og der er altid den bedste blanding mellem humor og seriøsitet i hans bøger. Han har denne gang allieret sig med andre meget dygtige og kompetente forfattere. Det er i hvert fald ikke udelukket, at jeg skal se, hvilke andre bøger hans med-forfattere har skrevet. 
IMG_4344 (2)IMG_4347 (4)“Will Grayson, Will Grayson” af John Green og David Levithan  
Bogen handler om to forskellige Will Grayson’er, der, på tilfældig vis, møder hinanden i Chicago og derefter bliver en del af hinandens liv. På humoristisk vis berører bogen seriøse emner såsom seksualitet, kærlighed, psykisk sygdom, selvbillede, en teenagers bekymringer osv. Den giver bestemt én noget at tænke over, mens man læser den og der er mange gode pointer. Bogen er struktureret således, at man skiftevis følger de to drenge, hvilket tydeliggøres igennem den måde de forskellige kapitler er skrevet på af de to forfattere.

“Let It Snow” af John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle  
Bogen er, som man også kan se på billederne, tre vinterromancer. Det var lidt mærkeligt at læse sådan en bog midt i solskinnet, men jeg må nok indrømme, at de romantiske historier gjorde sådan, at jeg nu glæder mig endnu mere til den søde juletid. Alle historierne handler om kærlighed, venskaber og det at være teenager i dag. Fortællingerne er, ligesom i den anden bog, fyldt med humor og søde øjeblikke, hvor man simpelthen ikke kan lade være med at smile. Der er en helt bestemt stemning og historierne matcher hinanden godt.
IMG_4342 (2)Jeg kan anbefale begge bøger, der er helt perfekt til en ferie, hvor man ikke behøver tænke så meget over, hvad man læser, men stadig er ret kræsen i forhold til, at det, man læser, faktisk er godt. Disse forfattere er muligvis kendt som ungdomsforfattere, men jeg synes bestemt, at disse bøger kan læses alle. 

ENGLISH VERSION: During the holiday with my boyfriend and his parents I’ve been reading “Will Grayson, Will Grayson” by John Green and David Levithan. I’ve also been reading “Let It Snow” by John Green, Maureen Johnson and Lauren Myracle. They’re both very great books and I can really reccommend them to everyone even though they’re actually for young adults. I still very much enjoyed reading them and they’re both perfect for a relaxing holiday. I love not having to think too much, when reading on a holiday. They deal with very important topics like love, friendship, sexuality, mental illnes, self image, being a teenager etc. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *