Little miss Bumblebee

“Don’t worry, be happy.” (Bobby McFerrin)

Hvis det her blogindlæg skal give bare en lille smule mening, vil jeg foreslå jer at læse dette her først. Det er et lille, dagbogslignende tilbageblik på min skønne ferie i Algarve, Portugal, med en masse billeder af den smukke natur og de skønne byer langs kysten samt lidt tips og beskrivelser til andre, som overvejer at besøge Algarvekysten. Det vigtigste er dog, at I husker at vende tilbage til dette blogindlæg, når I har læst det andet. Jeg er ret vild med nedenstående outfit, hvis jeg selv skal sige det, så jeg var ved at panikke lidt, da vores kuffert ikke ankom med os lørdag aften. Ja, du læste rigtigt. Vores kuffert var forsinket.  IMG_4690 (3)IMG_4823 (2)Det handlede nok egentlig mest om forsinkelser på vores stop i Amsterdam, men jeg er typen, der er fuldstændig sortseer, når sådan noget sker og jeg havde allerede set for mig, at vi aldrig fik den at se igen, så I kan næsten forestille jer min lykke, da den så faktisk dukkede op om mandagen. Det lyder så materialistisk, men jeg elsker alle mine ting og kunne ikke overskue en lang proces i forbindelse med forsikring og anskaffelse af alle disse ting på ny. Man tager jo alle sine yndlingsting med på ferie, hvor dette sæt helt klart er en del af denne kategori. Jeg er fuldstændig vild med toppens print, nederdelens form og de afslappede (men stadig stilede) Birkenstock. Det perfekte outfit efter min mening. IMG_4800 (2)Denne aften tog vi til Alvor for at spise aftensmad, hvilket I kan læse mere om i mit tidligere blogindlæg, men først fik jeg Jonas til at skyde et par billeder for at forevige outfittet. Han er nu ret sød, ham min kæreste. Turen til Alvor foregik langs vandet, hvilket er en virkelig smuk rute. Man går på en lille træbro stort set hele vejen, så man undgår sand i skoene, hvilket er helt perfekt. Det kan helt klart anbefales, hvis man bor i Prainha Village og ønsker at spise i et andet område. IMG_4759 (3) IMG_4805 (2)ENGLISH VERSION: This blog post probably wont make any sense, unless you read this one first. It’s about my lovely holiday in Algarve, Portugal, with a lot of pictures from the area and hopefully a few helpful tips. Just remember to return to this blog post after reading it. I simply love this outfit. We’d dinner in Alvor, which is a short walk from Prainha Village. You walk along the beach and it’s so beautiful. You walk on this small wooden bridge the entire time, so you don’t get sand in your shoes, which is just perfect. You can see pictures from our dinner in Alvor in my blog post from Friday.

Shirt – Stine Goya / Shoes – Birkenstock / Skirt – ASOS / Sunglasses – Pieces

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *