I am my own MUSE

“Beauty begins the moment, you decide to be yourself.” (Coco Chanel)

Så er jeg tilbage med et nyt outfit fra min skønne ferie i Algarve, Portugal. Jeg har allerede vist jer dette outfit, hvor jeg blandt andet fortæller om en manglet kuffert og vores aften til byen, Alvor. Man kan, i mine seneste blogindlæg, danne sig et lille indtryk af Prainha Village, der mest af alt minder om en lille turistby. Der er en vaskeægte feriestemning med hvide bygninger, blå døre og vinduer, små brosten, palmer, smukke blomster samt en masse turister. Man kan læse mere om Prainha Village (og meget andet fra vores dejlige ferie) i blogindlægget herJeg er fuldstændig vild med dette outfit og ikke mindst budskabet på t-shirten. IMG_4663 (2)Dette outfit var perfekt til vores udflugt til Sagres. Det var måske en lille smule varmt med de forskellige lag, men jeg er typen, der altid har en sort top på under mit tøj. Jeg har den på, når det er varmt, koldt, når jeg træner osv. Er jeg den eneste, der gør det? Jeg føler mig lidt gammel, når jeg iklæder mig, hvad der i bund og grund er en undertrøje, men jeg føler faktisk en lille smule ubehag, hvis jeg undværer den. Men nok om mine farmor-tendenser! Sagres kaldes også “verdens ende”, fordi det er det europæiske kontinents sydvestligste punkt. Det er en smukt område med en masse at opleve – blandt andet meget skøn natur. Der er simpelthen en fantastisk udsigt fra Sagres, men man kan også læse mere om Sagres her.IMG_4655Jeg har desværre ikke flere outfits fra ferien til jer, men det betyder absolut ikke, at jeg er færdig med mine jeg-har-haft-ferie-og-det-skal-I-satme-se-blogindlæg. Jeg vil næsten sige tværtimod, men så slemt er det dog alligevel ikke. Jeg håber altså, at I synes, det er okay med en masse ferie-relaterede blogindlæg. Jeg synes i hvert fald selv, at det er skønt at genkalde minderne fra ferien.
IMG_4620
IMG_4665 (2)ENGLISH VERSION: I’m back with a another outfit from my lovely holiday in Algarve, Portugal. You’ve already seen this outfit from our night in the city, Alvor. I really like this outfit and I love the important message on the t-shirt. It was perfect for a trip to Sagres, which is the south-western tip of the European continent. It’s such a beautiful area with a lot to see. You can se pictures from Sagres here. I do hope, that you like my blog posts from the holiday. I’m almost done, but I really enjoy looking back on the memories from the trip. 

Shirt – Soaked in luxury / Shoes – Vagabond / Denim shorts – Vero Moda / Black shorts – Pieces

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *