Sunny Copenhagen // All smiles

“Life is a beautiful struggle.”

Jeg har fuldstændig forelsket mig i dagens citat og jeg er faktisk så vild med det, at jeg overvejer at få det tatoveret et sted på min krop, så jeg har dette vigtige budskab med mig overalt. Det seneste år har virkelig lært mig, at det er vigtigt at elske og værdsætte livet, selvom det til tider kan være hårdt og uoverskueligt. Selvom det lyder som en “jævla klisjé” (ja, det er en SKAM-reference), så er det vigtigt at nyde livet, tage hver dag med et smil, tilgive, elske og værdsætte de små ting i hverdagen, som er med til at gøre det hele bare en lille smule bedre. Menneskene i dit liv betyder noget og det er vigtigt at vise dette.
IMG_0121 (2)IMG_0060 (2)IMG_0095 (2)Nå, det var egentlig ikke meningen, at dette blogindlæg skulle omhandle vigtigheden omkring at elske livet, men i stedet vise jer et afslappet look fra min weekend i København med Amy. Hvem siger, at et blogindlæg ikke kan indeholde begge dele? Ikke mig i hvert fald. Jeg tror nemt, jeg kan udpege Pieces som min yndlings-butik i Randers. Jeg besøger i hvert fald butikken jævnligt og finder oftest et par items, jeg bestemt ikke kan undvære. Det er så sandelig en dyr fornøjelse, men ikke desto mindre er jeg glad hver gang, jeg forlader butikken med en lille pose i hånden. Kjolen er fra Pieces og den er så blød, skal jeg sige jer. Det er så lækkert et materiale. Jeg har sukket efter skoene fra Pavement længe og besluttede mig i København for, at jeg ikke længere kunne undvære dem i min garderobe. De var ikke på tilbud, men de er alle pengene værd. Hvad med jer, kære læsere? Hvilken butik er jeres yndlings? Del endelig i kommentarfeltet. 
IMG_9856 (2)IMG_0004 (2)ENGLISH VERSION: I’m in love with today’s quote and I’m actually considering getting the beautiful message tattooed. This year has really taught me the importance of loving and appreciating life even though it’s hard and unpredictable sometimes. It’s important to enjoy life and the little things. Remember to smile everyday and show, that the people surrounding you matter. The pictures above are from a tiny photoshoot in the streets of Copenhagen. The dress are from Pieces, which I think is my favourite store at the moment. It’s so soft. I’ve been craving the shoes from Pavement for so long and I finally bought them in Copenhagen. 

Dress – Pieces / Shoes – Pavement / Hat – Monki / Sunglasses – Pieces 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *