Livets små glæder: Gensyn med en savnet barndomsveninde

“A friend is someone who knows all about you and still loves you.”

Kloge mennesker siger, at det egentlig er de små ting i hverdagen, der gør hele forskellen og bidrager til en stor del af vores livsglæde. Jeg har derfor samlet lidt af denne slags små glæder fra en skøn weekend i København. Dette er på vej til at blive et vanlig koncept her på bloggen, hvor jeg kan blive mindet om, at der også er en masse lykke i livet, selvom der måske ikke sker det helt store og jeg måske er lidt for indhyllet i hverdagens trommerum. Dagens blogindlæg er helt klart præget af hygge, god mad og veninde-kærlighed. 20170715_121950 (3)Amy og jeg startede lørdagen ud med brunch i indre København og jeg kan helt klart anbefale Hafnia, hvis man (ligesom mig) er vild med acai bowls og god kaffe.
IMG_9980 (2)
Hvis man bare kender Amy og jeg en lille smule, er man ikke i tvivl om, hvad vi brugte størstedelen af vores lørdag på: shopping. Jeg kom i hvert fald hjem med en masse gode og billige items, idet der var sommer-udsalg i København. Forvent et blogindlæg hvor blandt andet disse sko bliver præsenteret. 
received_10211375962932901 (2)Aftenen blev brugt på toppen af København, ILLUM Rooftop, med disse lækre pizzaer fra Rossopomodoro, sol, drinks og godt selskab. Det var helt perfekt. 
received_10211360184978462 (2)Efterfølgende tog vi i biografen, hvor vi så “Abernes Planet: Opgøret”og I skal selvfølgelig ikke snydes for en anmeldelse her på bloggen i løbet af ugen. Vi fik dog først Amys kæreste til at tage et par billeder (eller ti) af os, hvor det faktisk mest af alt ligner, at vi er et par. Hvis det ikke er kærlighed, så ved jeg simpelthen ikke, hvad er. Tusind tak for en fantastisk weekend, søde Amy! 

ENGLISH VERSION: There’s actually a lot of lovely things happening and a lot of happiness going on in my life even though I might not notice it. I just have to be better at reminding myself from time to time. It doesn’t have to be something huge. In the everyday life the small experiences have so much meaning too and maybe even more. I want to be even better at enjoying the little things. The pictures above are mostly from a lovely trip to Copenhagen visiting one of my best friends, Amy. It was such an amazing weekend. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *