What I Got For My Birthday 2017

“Life is too short to be lived counting the years.”

Det her blogindlæg er MEGET forsinket, men igen – you know me, så intet nyt der. For et par måneder siden fyldte jeg 25 år. Man kan man læse meget mere om min fødselsdag i det her blogindlæg, så det vil jeg ikke uddybe nærmere her. Til gengæld vil jeg i nedenstående video vise jer, hvad jeg fik i fødselsdagsgaver, hvilket betyder, at de her gaver faktisk har ligget på mit skrivebord i hele to måneder og ventet på mig. Jeg ved ikke, om det egentlig bare er decideret dumt eller i stedet rimelig dedikeret. Det var i hvert fald hyggeligt at gense disse gaver og huske, hvem jeg havde fået dem af. Min familie og mine omgivelser betyder så meget for mig. Billedet herunder er fra min hyggelige fødselsdags-komsammen med min skønne familie. 20170506_120545 (2)For at se hvad jeg fik, må I se videoen herunder. Det er dog vigtigt for mig at nævne, at jeg ikke laver denne video for at blære mig, absolut ikke. Jeg elsker at se den her slags videoer selv og jeg lavede jo også én sidste år, så det føltes kun rigtigt at lave en video igen i år. Fortæl mig endelig hvad I synes om videoen i kommentarfeltet. Jeg er altid klar på feedback, så jeg kan blive endnu bedre og endnu en gang: tak, fordi I gang på gang ser med, kære læsere. I er dejlige. 

ENGLISH VERSION: This blog post is VERY late, but again – you know me. A couple of months ago I turned 25. You can read much more about my birthday in this blog post. In this blog post I’m showing you guys what I got for my birthday two months ago. I’m not sure if it’s just totally stupid or very dedicated but I haven’t been able to use these products for two months. I truly love watching these kind of videos and I made one last year, so I’d to make another one this year. If you’ve any feedback, please let me know in the comments. It’s the only thing that makes me even better. Thank you so much for watching, lovely readers.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *