I’m back, bicthes

“When you smile, the whole world stops and stares for a while.” (Bruno Mars) 

Ja, så jeg er endelig tilbage på min elskede blog. Jeg har de seneste par eftermiddage og aftener ligget på sofaen med foden oppe (fordi jeg er en kæmpemæssig idiot, der åbenbart ikke kan finde ud af at lege en ellers simpel leg med mine spejderbørn uden at komme til skade), så jeg har haft god tid til at forberede et par blogindlæg til jer. Jeg ville simpelthen ønske, at jeg havde tid til at blogge hver evig eneste dag, men det har jeg desværre ikke. Jeg er samtidig typen, der nægter at poste bare for at poste. Jeg har stor fokus på kvalitet frem for kvantitet, så jeg vil hellere holde lange pauser fra bloggeriet, hvor jeg fokuserer på andre aspekter i mit liv, hvis dette er, hvad jeg har behov for. Jeg vender jo også altid tilbage med overskud samt gennemarbejdede og spændende blogindlæg, så det er vidst en win-win situation for alle parter. I er sikkert heller ikke interesseret i at læse ligegyldige blogindlæg, som er lavet, fordi jeg føler, at jeg skal. 20170618_023342 (3)Bloggen vil de følgende uger være præget af diverse anmeldelser, dagbogslignende blogindlæg, som I kender dem, og forhåbentlig et par videoer. Der er bestemt ingen forandringer der. Jeg er stadig den gode, gamle Karoline. Det er blot længe siden, I har hørt fra mig og jeg håber bestemt ikke, at I har glemt mig, kære læsere. Jeg har i hvert fald ikke glemt jer. Vi blogges.

ENGLISH VERSION: I’m finally back with new and exciting blog posts – unfortunately due to a small injury, but it’s because I’m an idiot, so please don’t feel sorry for me. I really wish I’d the time to blog every single day, but I just don’t and I’d rather take breaks from blogging focussing on other aspects of my life if that’s what I actually need. I’m not the type of person, who posts just to post something. I instead focus on quality and I always return with more energy to do even better. I’m sure you guys aren’t interested in reading unimportant blog post, that I’ve made, because I felt like I’d to. But now I’m back, I’m still the same and I’m ready with some reviews, stories and hopefully a few videos. I’ll see you soon, lovely readers. 

 ♥

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *