Spring Favourites 2017

“Raindrops on roses and whiskers on kittens. Bright copper kettles and warm woolen mittens. Brown paper packages tied up with strings. These are a few of my favorite things.” (Julie Andrews)

Jeg er igen på banen med en splinterny video omhandlende blot et par af de ting, som jeg har knuselsket i løbet af foråret. Det er da en virkelig god måde at starte ferien på. Det synes jeg i hvert fald. Jeg fortæller jer blandt om min yndlings-makeup, en rigtig god parfume, fiskeolie (som virkelig har gjort noget godt for min hud) og ikke mindst SKAM, som jeg bestemt ikke kan udelukke som en favorit. Som I nok allerede kan regne ud, er det måske en af de ret så pigede videoer, men drenge eller mænd er altså også mere end velkommen til at tjekke den ud, hvis de lyster. Jeg er i hvert fald glad for, at I gang på gang ser med, kære læsere og som jeg plejer at sige, må I hellere end gerne komme med feedback i kommentarerne. 

I’m back with another video. In this video I’m talking about what I’ve been loving during Spring. I’m showing you guys my favourite makeup, a really nice perfume, fish oil (which has been doing wonders on my skin) and the Norwegian teen drama, SKAM. This is definately a favourite. It’s quite a girly video but men is also more than welcome to watch it if they want to do so. If you have any feedback, please let me know in the comments. Thank you so much for always watching, lovely readers. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *