Birthday girl: 25 years

“I only want to wear underwear and a crown all day.”

Jeg fylder i dag 25 år og hvor meget jeg end ville ønske, at ovenstående citat faktisk var sådan, jeg havde spenderet min fødselsdag, så er jeg nu en voksen kvinde med en masse voksenansvar og voksenbeslutninger. Jeg havde egentlig besluttet mig for et helt andet og meget mere kreativt og inspirerende blogindlæg i forbindelse med dagen i dag, men tiden har simpelthen ikke været til det – desværre. Jeg synes dog ikke, I skulle snydes for et blogindlæg, selvom det ikke bliver, som jeg godt kunne ønske. I stedet vil jeg fortælle, hvad jeg har brugt dagen på, nu hvor den ikke er blevet brugt i undertøj og med en krone på hovedet. IMG_3991 (2)Jeg vil dog starte med at fortælle, at jeg i weekenden holdt fødselsdags-komsammen med min kære familie. Det var desværre ikke alle, der kunne komme, men sådan er det, når man inviterer i sidste øjeblik, fordi man egentlig ikke helt kunne beslutte sig for, hvordan man ville fejre sin fødselsdag. Det var en dejlig eftermiddag med tapas, vin, kage, kaffe og ikke mindst en ordentlig omgang hygge. Jeg har altså den skønneste familie! Her til morgen blev jeg vækket af min dejlige mand med kaffe på sengen, kys og gaver – pladderromantisk, I know. Jeg har i dag været på kursus, hvor mine søde kollegaer lykønskede mig hele dagen samt sang fødselsdagssang. Lige om ganske få minutter kommer mine forældre og brødre. Vi fortsætter fødselsdags-festlighederne med tapas-rester, pizza og vin. Det er jo overhovedet ikke slemt at fylde 25 (halvvejs til de 50, uha), når det er sådan ens dag foregår. Jeg håber, I alle har en fantastisk dag. Det har jeg i hvert fald.

Today I’m turning 25 and I really wish my birthday was spent as the quote above, but unfortunately it’s not. I’m a grown woman now with repsonsibility and grownup decisions to make. I actually wanted to make a more creative and inspiring blog post today but I just haven’t had the time. Instead I’m telling you how I’ve been celebrating my birthday so far with my lovely family, boyfriend and colleagues. It’s been some very nice days with good food, wine, cake, coffee, singing, laughs and smiles. It’s not hard at all turning 25, when you’re surrounded with good people. I hope you guys have a lovely day. I know, I do!

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *