Læsning til det travle menneske

“With our thoughts we make the world.” (Buddha)

Jeg har allerede i dette blogindlæg vist jer et af de items, jeg købte, mens jeg besøgte Camilla i København. Dagens blogindlæg indeholder to mere og er af den lidt mere spirituelle slags. Jeg har ikke læst dem, men I skal alligevel ikke snydes for en lille anmeldelse af nedenstående bøger. IMG_3959 (4)Begge bøger er på engelsk og købt i Urban Outfitters, hvor temaet er det samme. Bøgerne guider det travle menneske til hele ideen omkring en mindfulness tilværelse. Igennem yoga, den rette kost og ernæring, en ændring af ens tankegang og selvfølgelig mange andre ting kan man lære at håndtere livet og dets mere travle perioder anderledes, således man føler sig bedre tilpas med sig selv og sine omgivelser. Det er simpelthen en ændring af hele ens mindset, som jeg er dybt fascineret af. Jeg er ikke sikker på, at jeg kommer til at ændre mit liv drastisk, men jeg kunne godt tænke mig at lære at give slip på visse ting på den rette facon. Jeg har bladret dem igennem og jeg glæder mig til at gennemgå de små steps og tips imod et (måske) bedre liv. Hvad med jer, kære læsere? Har I erfaring med mindfulness?IMG_3965 (3)These two books help busy people achieving a more mindfulness life. Through yoga, nutrition and another mindset you learn to handle life differently, so you feel better about yourself and your surroundings. I’m not sure if I’m going to change my life from one day to another but I’d like to learn to let go of certain things the right way and I’m looking forward to go through the small steps towards a (maybe) better life.

You may also like

4 kommentarer

  1. Jeg har virkelig prøvet at komme godt i gang med mindfulness mange gange, men det har desværre ikke hængt ved endnu. Det er nok meget ligesom al anden form for træning – man skal virkelig holde ved, indtil det bliver en vane! Men den smule, jeg har dyrket det, har virkelig været vidunderlig, så jeg kan kun anbefale det. Mit håb er, at jeg kan øve mig her over de næste uger, hvor jeg skal være græsenke. Så skal jeg i hvert fald ikke bekymre mig om en forstyrrende kæreste, haha. Ser frem til at høre mere om, hvilke erfaringer du får gjort dig med det :)

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Jeg tror også, det er nemmere at begynde på, når man er alene, så man virkelig an fokusere. Jeg er spændt på det, men jeg ved næsten ikke, hvornår jeg skal finde tiden til at læse bøgerne. Det bliver nok desværre først i sommerferien :) Jeg håber, du vil vende tilbage, når du har været i gang lidt – uden kæresten 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *