Kanalrundfart i Købehavn

“Friendship isn’t about whom you’ve known the longest.
It’s
about who came and never left your side.”

Jeg var for et par uger siden i København for at besøge Camilla og jeg havde bare så fantastisk en weekend. Vi startede weekenden ud med at spise god mad og slappe af på sofaen. Som I kan se på nedenstående billeder, brugte vi lørdagen på de lidt mere turistede ting. Vi shoppede lidt – forvent blogindlæg med mine indkøb – spiste frokost på Papirøen og tog en kold tur rundt i de københavnske kanaler. Det er så skønt, at Camilla stadig har lyst til at tage på kanalrundfart. Jeg synes nemlig, det var hyggeligt at gense den lille havfrue, operaen og alle de andre finurlige spots. Det var mange år siden, jeg sidst havde været på bådtur rundt i storbyen. Lørdag aften var vi i Big Bio i Herlev og se “Skønheden og Udyret”. Det er en biograf, hvor man kan ligge i en lænestol med benene oppe, så vi havde selvfølgelig tæpper med, så vi rigtig kunne hygge. 
Københabn (1) København (2)Det var en helt igennem afslappet, men stadig begivenhedsrig, weekend, hvilket var helt perfekt oven på en travl arbejdsuge. Jeg glæder mig til at skulle til København og besøge Camilla igen i forbindelse med en koncert til juni. Camilla og jeg har mødt hinanden igennem sociale medier, men selvom vi kun har kendt hinanden igennem forholdsvis kort tid, så er hun en vigtig del af mit liv og en af mine bedste veninder. 
København (3) København (4)A few weeks back I was in Copenhagen visiting Camilla. It was such an amazing weekend with good food and lovely experiences: shopping (expect a blog post with some of the things that I bought), sightseeing, canal cruise, Papirøen, watching “Beauty and the Beast” in the most cozy cinema etc. The pictures above are from the canal cruise, which was actually a very cold experience. It’s been a relaxing, but still eventful, weekend and I cannot wait to visit Camilla again in June. We’ve met each other on social media. Even though we haven’t known each other for that long she’s an important person in my life and one of my best friends. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *