Ed Sheeran Divide Tour

“Succes is the best revenge for everything.” (Ed Sheeran)

Så er det endelig blevet tid til at fortælle om den helt igennem fantastiske koncert, jeg var til i Herning. Selvom der på det seneste har været godt gang i bloggen, har de fleste blogindlæg været en del forsinket, heriblandt dette, men sådan er det altså, når arbejdet tager ens energi og de fleste aftener derfor bliver spenderet på sofaen. Jeg fortalte jer i dette blogindlæg, at jeg havde været så heldig at skaffe billetter til Ed Sheeran koncerten i sidste øjeblik. Dagen i dag er jeg overlykkelig over, at jeg fik de billetter til Jonas og jeg. Nedenstående billede er taget med min mobil. Han er lille, men han er der – og det er det vigtigste! Og den lille, røde klat på billedet ved siden af ham er faktisk et dansk flag, som nogle fans kastede op til ham. 
20170401_214648 (2)Ed Sheeran er simpelthen så talentfuld og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort, hvis jeg ikke havde fået muligheden for at opleve ham live – muligvis grædt mig selv i søvn den lørdag aften, han gik på scenen i Herning. Han er den fødte performer og jeg synes, det er så imponerende, at han ene mand kan underholde (læs: tryllebinde) en hel arena fyldt med mennesker med intet andet end hans guitar og fantastiske stemme. Han er virkelig charmerende og bestemt en af mine favoritkunstnere. Da han gik på med “Castle on the Hill”, der er min absolut yndlingssang i øjeblikket, nev jeg faktisk Jonas i låret, fordi jeg havde svært ved at være i mig selv af glæde, at jeg fysisk måtte reagere på en eller anden måde. Giver det overhovedet mening? Jeg var i hvert fald ellevild og det er lang tid siden, jeg har smilet så meget og været så lykkelig. Det danske crowd gik flere gange fuldstændig amok, hvor der blev klappet og trampet så meget og længe i gulvet, at Ed Sheeran faktisk ikke havde muligheden for at sige noget. Han er så charmerende og jeg håber bestemt, at jeg får muligheden for at opleve min nummer to yndlings-ginger til endnu en koncert en anden gang. 

It’s finally time to tell you about the amazing Ed Sheeran concert. I’ve been posting a lot lately but most of the blog posts have been quite delayed, including this one, but I’m always tired, when I get home from work, which affects the blog. The picture above’s from the concert. He’s small but he’s there – and that’s the most important part! And the tiny red spot next to him is actually a Danish flag. He’s so talented and I don’t think I’ve ever been so happy in my life. I was smiling, laughing and singing the entire time. The Danish crowd was crazy. Ed Sheeran’s so charming and I really hope I get to experience another concert with my second favourite ginger-man with glasses. If you want to know who’s my favourite is, you can read this

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *