Alt er love

“Mennnesker trenger mennesker.” (SKAM)

Hvis du bor eller befinder dig i København og ønsker dig en personlig og perfekt mulepose, så har jeg stedet til dig: Cotton Kitchen. Deres fysiske butik ligger i Møntergade og de har simpelthen alt, hvad ens SKAM-hjerte begærer af muleposer, t-shirts og sweatshirts med alle mulige forskellige farver og citater. Det var Camilla, der introducerede mig for stedet, da jeg besøgte hende i København og jeg er vild med det. Hvis man ønsker, kan man også selv vælge posens størrelse, citat og farve, så den er helt unik og passer lige til ens personlige præferencer. Jeg fik nedenstående pose lavet og derudover købte jeg en knaldrød sweatshirt med citatet “dritkul” på brystet, der allerede var trykt. Ejerne af butikken er så venlige og er virkelig gode til at huske ansigter. Butikken er helt klart et besøg værd, hvis man alligevel befinder sig i storbyen.
IMG_3982 (2)Jeg glæder mig ufatteligt til at se resten af fjerde sæson med Jonas og hvilken bedre måde at fejre en ny sæson på end med dette blogindlæg. Sana er den perfekte karakter at have som hovedperson i den allersidste sæson af SKAM. Hun er en fascinerende ung kvinde, der har problematikker og synspunkter, som er vigtige at få belyst. Hun er ikke som de andre piger i serien, da hun har sin tro, samtidig med at hun har venner, der går op i fyre og fester. Hun står med det ene ben i norsk kultur og det andet i den muslimske. Det er så ærgerligt, at det er sidste sæson, men man må også huske, at kvalitet er bedre end kvantitet. Jeg forstår derfor ideen med at stoppe, mens legen er god og mens man er på toppen. Andre serier har for eksempel alt for mange sæsoner, så det giver god mening. Som SKAM-fan er det selvfølgelig lidt trist, men det gode er, at man altid kan gense serien igen og igen. Den er jo fantastisk. Har I forresten set mit tidligere blogindlæg, hvor jeg taler lidt om forskellige ungdomsserier? SKAM er selvfølgelig iblandt. IMG_3987 (2)If you’re ever in Copenhagen you need to visit Cotton Kitchen in Møntergade. If you’re crazy about SKAM, this is the place for you. I’m really looking forward to the fourth season of SKAM and what better way to celebrate a new season than with a blog post like this. SKAM is a Norwegian teen drama which focus on realistic teen problems and Sana’s just the perfect main character. She’s a fascinating young woman with important problems and point of views. She’s not like the other girls. She has her faith while having friends, who cares about guys and parties. She’s both Norwegian and Muslim. It’s too bad that it’s the last season but you’ve to remember that quality’s better than quantity. Some series have way too many seasons so it makes sence and I understand. Luckily you can watch all the seasons again and again. It’s amazing. 

You may also like

3 kommentarer

    1. Det må du! Det er en fantastisk serie :) Afsnittene er ikke særligt lange, så min kæreste og jeg så faktisk sæson 1-3 på en weekend (vi var også lidt bagud), men nu ser vi afsnittet søndag aften via DR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *