Whistles Leather Verity Backpack

“You can’t just carry everyone else’s hopes and fears around in your backpack and
expect to stand up straight.” (David Kirk)

Jeg er typen, der elsker at shoppe (tøj, sko, tasker, makeup – you name it) og jeg har til tider købt mig fuldstændig fattig i alskens godter, men jeg har dog her på det seneste gået meget op i kvalitet frem for kvantitet. Jeg har derfor stadig brugt en masse penge, men jeg har købt færre ting. Jeg ønsker mig en mere anvendelig og bæredygtig garderobe med lækre basisprodukter, der kan bruges på kryds og tværs. Jeg har i mange år været alt for god til at købe produkter, som jeg enten aldrig bruger eller kun bruger en til to gange. Det er bestemt ikke optimalt og jeg prøver derfor at ændre min tankegang omkring livsstil og mode. Der skal selvfølgelig altid være plads til impulskøb, men det skal helst være mere afvigelsen end normen. Ting tager tid og som man så kliché-agtigt siger: “rom blev ikke bygget på en dag”, men mon ikke jeg en skønne dag har den garderobe, som jeg faktisk ønsker. 
IMG_3238 (2)Efter jeg i sommers købte denne designertaske fra Ted Baker, har jeg været på udkig efter en rygsæk i ægte læder fra samme mærke, men som der alt for ofte sker, var jeg for sent ude, da jeg fik muligheden for at købe den. Jeg fik et pengebeløb af min familie, da jeg blev færdig som socialrådgiver. Ja, jeg er forkælet, I know. Beløbet skulle netop have været brugt på en rygsæk fra Ted Baker, men blev i stedet brugt på denne smukke rygsæk, som I kan se på billederneRygsækken kan blandt andet købes på ASOS og har en virkelig praktisk størrelse for én, der lige er startet i job og som altid fylder sine tasker med alt muligt, som jeg egentlig ikke har behov for. Jeg ved ikke, om I kan huske Hermiones uendelige taske i Harry Potter, hvor hun trak de mest mærkværdige og praktiske ting op? Jeg tror i hvert fald, at flere kan nikke genkendende til, at jeg er den type menneske, der altid roder i dybet af tasken for at finde mine nøgler, min mobil eller min pung, som om det er et sort hul. Jeg burde nok anskaffe mig en lillebitte taske, hvor intet kan blive væk, men hvad er det sjove i det? Hvad synes I om tasken? Jeg knuselsker den i hvert fald allerede. 
IMG_3246 (2)I simply love shopping (clothes, shoes, bags, makeup – you name it). I often buy way too much and buy stuff that I actually don’t use or only use a few times. Lately I’ve been focussing on quality rather than quantity. I’ve still been spending a lot of money but I haven’t bought as much as I used to. I want a more usable and sustainable wardrobe with some very nice basic product. I want to change my thinking about life style and fashion. Last summer I bought this bag from Ted Baker and I’ve been on the hunt for a backpack in real leather from the same brand ever since, but I was actually too late and I ended up buying this beauty instead. You can get it on ASOS. I think it’s a perfect bag but what do you think? I think I’m in love. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *