Min mor af Annamette Fuhrmann

“A mother is who can take the place of all others, but whose place no one else can take.” 

Jeg faldt over denne bog, mens jeg besøgte Amy i det store København, og det er virkelig en gave til mødre og døtre, som vil tættere på hinanden. Jeg kunne ikke stå for hverken bogens udseende eller ideen bag, så jeg måtte bare købe den til min mor – og mig selv. Bogen er nemlig sådan opbygget, at den er fyldt med en masse spørgsmål til ens mor om blandt andet hverdagsliv, kærlighed, drømme, tanker og følelser, som hun så skal svare på. Det vil sige, at bogen faktisk først får værdi, når ens mor har udfyldt den og man får den retur. Jeg ved en masse om min mor, men når jeg kigger på spørgsmålene i bogen, kan jeg også godt se, at der er rigtig meget, jeg ikke ved og som jeg gerne vil blive klogere på. Derfor købte jeg den til min mor.Min mor (2)Min mor (3)Min mor fik sin sidste søndag. Hun blev virkelig glad, men (forståeligt nok) også lidt nervøs over omfanget af dens indhold. Det er selvfølgelig ikke en bog, hun hverken kan eller skal udfylde på ganske få dage og jeg forventer heller ikke, at hun svarer på alt. Det er ikke alt ens datter skal vide, ligesom det ikke er alt ens mor skal vide, så jeg er udmærket klar over, at nogen af svarene forbliver blanke. Det er jo ikke for sjov, at der på en af bogens første sider står: “Til min egen modige mor” – for det er modigt at sætte sig ned og besvare næsten samtlige spørgsmål i en bog på intet mindre end 130 sider. Der er faktisk næsten tusind spørgsmål i bogen, som skal styrke båndet mellem min mor og jeg. Jeg ved ikke, om vores forhold kan styrkes yderligere på baggrund af en bog, men jeg synes, ideen var sød og det gjorde min mor heldigvis også. Min mor (1)This book gives you an opportunity to get to know your mum even better than you already do. It contains over a thousand questions about everyday life, love, dreams, thoughts and feelings, that your mum needs to answer to give the book it’s true value. I gave my mum this as a gift last Sunday. I know a lot about my mum but reading these questions I realized that I don’t know as much as I’d like to. I don’t expect to recieve the book in the near future and I don’t expect that my mum answers all the questions. Something’s just too private to share with your daughter. I’m not even sure if this book will bring us closer together but I just really loved the idea and I think my mum did too. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *