Hvor heldig har man lige lov at være?

“Be nice to everyone, always smile and appreciate things because it
could all be gone tomorrow.” (Ed Sheeran)

Det er altså ikke til at fatte, at jeg rent faktisk skal til Ed Sheeran koncert! Jeg kan nærmest ikke tro det og jeg har kigget på billetterne flere gange, siden jeg modtog dem i går aftes. Jonas og jeg var desværre blandt de mennesker, der ikke fik billetter til koncerten tilbage i februar måned. Koncerten var simpelthen udsolgt efter absurd kort tid og jeg har været træt af det lige siden. I tirsdag besluttede jeg mig så for at tage kampen op og skrev flere steder på de sociale medier, at jeg søgte billetter til koncerten. Jeg havde virkelig ikke regnet med det, men det gav faktisk hurtigt pote og onsdag aften kunne jeg så kigge på billetterne i min indbakke. Det er ufatteligt og hold nu kaje, hvor jeg glæder mig. 
eWNh-8akTAF2kj8X4xMDoxOjA4MTsiGNEd Sheeran er er en britisk sanger, der blandt andet står bag store hits som “Castle on the Hill”, “Shape of You”, “Thinking Out Loud” etc. Jeg elsker hans musik og jeg kan ikke vente med at se ham live på lørdag. Han optræder altid alene på scenen med intet andet end en guitar, mikrofon og Loop. Hvis det ikke er musikalsk talent, så ved jeg ikke, hvad er. Jeg elsker hans stemme! Jeg har selvfølgelig en yndlings-ginger med briller (host host, Jonas), men Ed Sheeran er altså min nummer to. Jeg regner heller ikke med, at I bliver snydt for et lille blogindlæg, når jeg har været til koncert. Jeg kan nok slet ikke lade være. 

I can’t believe it. I’m actually going to the Ed Sheeran concert this Saturday and I’m so freaking excited about it. He’s a British singer and I simply love his music. He always performs alone on stage with nothing but a guitar, microphone and Loop. He’s so talented and I love his voice. I already have a favorite ginger with glasses (my boyfriend) but Ed Sheeran’s definately my second. Expect a blog post from the concert. 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *