A fishy outfit

“True friends are never apart, maybe in distance but never in heart.”

Jeg vil starte dagens blogindlæg med et lille spørgsmål: er det egentlig okay at tage sådan en skjorte på, når man skal på sushi date med sin veninde? Ikke desto mindre gjorde jeg det i Odense nogen weekender tilbage, hvor min søde veninde, Marlene, var så sød og hjælpe mig med lidt billeder, inden vi mæskede os i running sushi. Derudover sov vi længe, var i svømmehallen, hvor vi faktisk kun tilbragte tiden i det varme vand og dampbad, var hjemme hos Marlenes forældre til frokost og spenderede en masse tid på enten sofaen eller i sengen med en god film. Det var en perfekt weekend efter en stresset arbejdsuge. 
IMG_3620 (2)IMG_3548 (4)Marlene og jeg lærte hinanden at kende på en spejdertur for over ti år siden og vi har holdt ved lige siden. Vi var så små, at mine forældre ringede til Marlenes forældre første gang, jeg skulle til Odense for at besøge hende. Nu har vi begge bil, kærester, lejligheder, jobs osv. Vi er voksne nu og vi er vokset op sammen. Jeg kunne ikke forestille mig, at Marlene ikke skulle være en del af mit liv og selvom der nogen gange går alt for længe mellem vi ser hinanden, så ved jeg, at hun altid vil være der for mig lige meget hvad. Jeg glæder mig i hvert fald til næste gang vi skal ses, hvilket der forhåbentligt ikke er alt for længe til. 
IMG_3556 (2)IMG_3631 (2)Jeg er helt vild med dagens outfit og det er faktisk inspireret af min yndlings-youtuber: Zoe Sugg – what a surprise? Jeg har nok højst sandsynligt nævnt hende flere gange her på bloggen og jeg nævner hende gerne igen. Hun har i en af hendes videoer en (næsten) tro kopi af dette på. Den eneste forskel er faktisk modellen af smækbukser og skoene, men hvad kan man gøre? Jeg forelskede mig bare i outfittet med det samme og bestilte derefter straks et par sorte smækbukser hjem fra ASOS. Det er lidt et crazy outfit, I know, men hvad kan man gøre. Når man bliver inspireret, så bliver man altså inspireret.  IMG_3570 (4)Is it okay wearing this kind of shirt on a sushi date? Well, I did. I’d the most amazing weekend with my friend, Marlene, from Odense a couple of weeks ago. She’s the one who helped me with the photos. She’s been my friend for over ten years. We’ve grown up together and I couldn’t imagine a life without Marlene. We don’t see each other as much as I’d like but I know she’s always there if I need it. Today’s outfit’s actually inspired by my favorite youtuber: Zoe Sugg. In one of her videos she wearing the almost exact same outfit. I just fell in love and I ordered dungarees online straight away. It’s kind of a crazy outfit, I know. 

Shirt – ZARA / Dungarees – ASOS / Shoes – Vagabond

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *