January Edition of GOODIEBOX: Beauty Resolution

“There is still beauty in the broken, it is just harder to find.”

Produkter modtaget i samarbejde med GOODIEBOX

GOODIEBOX er er en månedlig selvforkælelsesboks med fem til syv skønheds- og hudplejeprodukter i både små specialstørrelser og (hvis man er ekstra heldig, hvilket man faktisk ofte er) normalstørrelser. Produkterne er udvalgt blandt de meste populære, innovative og trendsættende mærker indenfor makeup, hudpleje, hårpleje og dufte. Denne måneds boks indeholder en red wine hydro maske fra Etre Belle, primer olie fra Gosh, tinted øjencreme fra Balance Me, håndcreme fra Oblepikha Siberica, hårelastikker fra Invisibobble, facial wipes fra Nivea og en lipgloss fra Look Lips. De fleste af produkterne kan også ses på billederne herunder. IMG_2725 (2) IMG_2731 (2)Men udover billeder skal I jo ikke snydes for den sædvanlige onsdags-video, hvor jeg fortæller jer endnu mere om produkterne i denne måneds GOODIEBOX. Det er lang tid siden, at jeg har været fuldt ud tilfreds med en video – mest fordi jeg i flere måneder har kæmpet med det naturlige, absolut ikke-eksisterende lys – men jeg er faktisk rimelig tilfreds med denne her uges video, hvis jeg selv skal sige det. Lyset er nogenlunde perfekt, jeg har forsøgt mig med en ny baggrund og jeg synes faktisk, uden at lyde alt for selvfed, at jeg har været rimelig heldig med min makeup i dag. Jeg er virkelig perfektionistisk, så der er altid noget, jeg synes, kunne have været forbedret, men jeg er, ja, tilfreds. Skriv endelig hvad I synes i kommentarfeltet. Jeg er altid klar på feedback, så jeg kan blive endnu bedre. Tak fordi I gang på gang ser med.

GOODIEBOX is a Danish brand. Each month you pay a certain amount of money and then you recieve a box with five or seven beauty related products. It always contains the most popular, innovative and trendsetting brands. In the video I’m telling you about this months products and this is the first video, in a very long time, that I’m actually satisfied with. For a long time I’ve been dealing with the natural lightening being way too dark but the light’s actually pretty much perfect this time. I’m also very pleased with the background and my makeup today. I’m a perfectionist so I always think there’s something I could’ve done better but what do you think? If you’ve any feedback, please let me know in the comments. Thank you so much for watching. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *