Going offline

”We must find quiet moments to seek greater light and truth.” (Cheryl A. Esplin)

Sikke en lang pause jeg har valgt at holde fra bloggeriet denne gang, hvad? Sidste gang jeg bloggede var blot et par dage efter, jeg afsluttede min allersidste eksamen på studiet og derefter kunne kalde mig selv en vaskeægte socialrådgiver, men det er jo flere uger siden nu. I kan læse mit seneste blogindlæg her, hvis I har lyst. I mellemtiden er der både sket en hel masse og absolut ingenting. Jeg har brugt adskillelige timer i mit nattøj på sofaen med diverse ungdomsserier kørende på computeren (mon et lille blogindlæg med anmeldelser ville være på sin plads?), men jeg har også været jobsøgende, været til dimission og været på en dejlig skiferie med Jonas’ familie. Derudover har jeg også en anden virkelig god nyhed, som bestemt er værd at blogge om, men som forbliver hemmeligt bare lidt endnu. IMG_2688 (2) IMG_2699 (2)Derfor vender jeg nu stærkt tilbage her på bloggen, da jeg nu har en masse at fortælle om og gode ideer til diverse blogindlæg i tankerne. Jeg har åbenbart, uden selv at vide det, haft brug for en kreativ pause, som nu har givet plads til en masse nytænkning. Så hold godt øje med bloggen, alle sammen, da der kommer til at ske ting og sager. I kan også følge bloggen på både Facebook og Instagram, hvor jeg giver besked hver gang, jeg poster et nyt blogindlæg. Tak for pausen, men nu er jeg også klar til at give jer en endnu bedre version af mig selv. Vi blogges om ikke så længe, skønne og tålmodige læsere!

Yeah, I know. I’ve been taking a very long break from blogging this time but I’m back with new ideas and a clear mind. Apparently all I needed, without even knowing, was a tiny creative break. I’ve been spending my weeks chilling at home in my PJ’s in front of my laptop, looking for a job and going on a ski holiday in snowy Sweden with my boyfriend’s family. I also have some very good news but I’ll keep that a secret for now. Instead I have a lot of other things to share with you guys and I promise: everytime I post a new blog post I’ll let you know through Facebook and Instagram. I’ll talk to you soon, lovely and patient readers!

You may also like

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *