Forsinket postkort fra Sverige

“Måske.” (Annette Egholm Larsen) 

Ja, jeg ved det godt. Dagens citat er simpelthen så internt og jeg er sikker på, at de, der ikke kender historien bag, nok ikke vil synes, det er så humoristisk som jeg selv, hvilket faktisk også er grunden til, at jeg ikke vil uddybe det spor nærmere her på bloggen. Det har dog været en ret så vigtig en del af ferien, så jeg blev altså bare nødt til at bruge det som et lille minde, men nu til hvad blogindlægget faktisk handler om: OLYMPUS DIGITAL CAMERASom de fleste af jer nok allerede kan regne ud, har jeg været på skiferie i Sverige med Jonas’ familie. Da der intet WiFi var i vores hytte i Stöten og jeg var for nærig til at bruge data på min mobil, må det blive til et forsinket postkort fra min side. Det har, på trods af sygdom, et panikanfald på toppen af bjerget – som vidst fortjener et blogindlæg for sig selv – de obligatoriske styrt, en træt krop og ekstremt ømme knæ, været en fantastisk uge i det svenske. Sidst jeg var på skiferie med svigermekanikken (hvilket I kan læse meget mere om her) startede jeg ud med ikke at ville stå på ski til at låne min svigermors skiudstyr til faktisk at fortryde, at jeg ikke havde lejet mit eget gear. Så denne her gang gik vi all in og lejede hele molevitten til mig: ski, hjelm, stave og støvler. Jeg har derfor været på pisten hver dag i løbet af ugen, hvilket kan mærkes på både krop og sjæl. Jeg har både været på ski-skole og ved hjælp af de andres viden og erfaring, har jeg nu lært at stå på slalom-ski, at skøjte og tage skiene af uden hverken stave eller hænder. OBS: Når jeg skriver “lært” betyder det, at jeg stadig er på begynder-stadie, hvor jeg kun har den grundlæggende teknik, men stadig kæmper. Jeg har dog bevæget mig væk fra hele ideen med at pløje (det meste af tiden) og jeg endte faktisk også ud med at køre ugens allersidste tur uden stave, hvilket var virkelig befriende.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUdover selvfølgelig at stå på ski, indeholder ferie i de svenske fjelde med familien Egholm dog også andre vigtige elementer: skøn natur, hygge i hytten med varme tæpper og gode bøger – som jeg nok også højst sandsynligt vender tilbage med i et separat blogindlæg – spil, varm kakao, pandekager, rødvin og god mad. Det har virkelig været endnu en helt igennem fantastisk skiferie og jeg håber bestemt, at vi får muligheden for at tage afsted igen næste år. Tænk sig, jeg er faktisk nu typen, der glæder sig til at skulle på skiferie igen. Hvem skulle have troet det? Hvad med jer, er I typerne, der elsker skiferie?
OLYMPUS DIGITAL CAMERALast week I was in Sweden with my boyfriend’s family on a ski trip and it has, despite of illness, a mild panic attack – which I’ll explain much more about in another blog post – the mandatory falling over several times a day and a tired body, been a lovely week. I’ve been skiing every day and I’ve really learned a lot this time but I’m still very much a beginner. Besides skiing we’ve been enjoying the beautiful nature, chilling in the cabin with blankets and good books – which I’ll review in another blog post – playing games, drinking hot chocolate, eating pancakes, sipping red wine and eating great food. It’s been amazing and I really hope we get go next year as well. What about you? Do you enjoy skiing?  

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *