Estée Lauder: Pure Color Long Lasting Lipstick

“All you need is coffee and lipstick.”

Se lige denne alt for smukke læbestift fra Estée Lauder! Modellen hedder Pure Color Long Lasting Lipstick: Tiger Eye. Det er den flotteste guld, men farven er stadig så forholdsvis diskret, at den kan anvendes til de fleste begivenheder. Jeg var faktisk lidt bange for, at jeg skulle være virkelig modig første gang, at jeg iførte mig den, men farven er heldigvis ikke så voldsomt som først antaget. Det var virkelig en positiv overraskelse. Det er nu den dyreste læbestift, jeg ejer, men jeg havde sukket efter den i et stykke tid og kunne simpelthen ikke modstå længere, da jeg stod nede i Matas forleden dag og i forvejen kiggede på læbestifter. Næste projekt er enten en meget skarp lilla læbestift fra MAC eller en fra Cliniques nyeste tiltag: Pop Matte Lip Colour. Jeg er altså en sucker for læbestifter. Det kan jeg vidst ikke komme udenom.  
IMG_2766 (3)Look at this way too beautiful lipstick from Estée Lauder! This one’s called Pure Color Long Lasting Lipstick: Tiger Eye. It’s just the prettiest gold colour but it’s not too much. I was afraid it was but it’s actually very wearable and appropriate for most occasions. It’s now the much expensive lipstick I own, but I’ve been wanting it for so long, that I couldn’t resist any longer. I think my next lipstick-craving is a bright purple from MAC or one of the new lipsticks from Clinique: Pop Matte Lip Colour. I’m such a sucker for lipsticks. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *