En ny epoke

“Every story has an end, but in life every end is just a new beginning.”

I slutningen af januar måned deltog jeg i dimissionen på VIA University i Århus, hvor jeg samtidig modtog mit uddannelsesbevis sammen med mine medstuderende igennem 3,5 år. Det var sidste gang, jeg befandt mig på mit uddannelsessted og sidste gang jeg så mine undervisere. Det var både befriende og virkelig skræmmende. Når man har beviset fysisk i hånden, så melder virkeligheden sig. Jeg er en vaskeægte socialrådgiver. Jeg er voksen. Jeg skal nu til at træffe ansvarlige beslutninger og tage valg på vegne af andre, men det betyder også, at jeg nu får muligheden for at gøre det, jeg altid har ønsket: jeg skal hjælpe andre og jeg skal arbejde med mennesker – det jeg har drømt om de seneste fire-fem år. Hvis det ikke gør livet dejligt, så ved jeg ikke, hvad gør. Men når én periode slutter (her hele mit liv som enten elev eller studerende) starter en ny, så nu til overraskelsen, som jeg faktisk har holdt hemmeligt for jer siden sidst i januar.IMG_2707 (2)Jeg fortalte allerede kort om hemmeligheden i blogindlægget her, men jeg havde sådan brug for at holde det for mig selv bare lidt længere. Jeg har simpelthen fået job som myndighedssocialrådgiver, men meget mere fortæller jeg jer nok ikke om min nye arbejdsplads, da jeg gerne vil holde mit arbejde og bloggen adskilt. Jeg startede faktisk på mit nye arbejde i går, så jeg er ret så træt. Det er noget af en omvæltning at gå fra at være ledig til at arbejde syv-otte timer om dagen. Jeg skal lige vænne mig til at være en del af arbejdsmarkedet, men jeg beklager mig bestemt ikke. Det er dejligt med noget struktur og et formål med hverdagen. Jeg er i hvert fald glad, så glad, og er spændt på hvad livet vil bringe. 

In the end of January I recieved my diploma at VIA University College with my fellow students through 3,5 years. It was both very liberating and very scary. I’m a true social worker and adult life’s now a reality. I’ve to make responsible decisions. I can now do what I always wanted: help others. In this blog post I told you guys that I’d some very good news but that I wanted to keep it a secret for a bit longer. I’m now ready to tell you that I got a job. I wont tell you much about it. I want to keep my work place and the blog separate. I of course have to get used to working seven-eight hours a day but it’s nice with some structure and a purpose with my everyday life. I’m happy and excided for the future. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *