Vind plakater fra Ditte Maigaard Studio

”Cheers to a new year and another chance for us to get it right.” (Oprah Winfrey)

Godt nytår, alle sammen! Jeg håber, I havde en helt igennem fantastisk nytårsaften. Jeg tilbragte min i det sjællandske med ni andre voksne og tre børn hos Jonas’ bror, svigerinde og to små nevøer. Det var en virkelig dejlig aften i godt selskab. Vi drak først eftermiddagskaffe, lavet over bål, i en nærliggende skov og dernæst hørte vi dronningens nytårstale, spiste god mad, spillede nytårsquiz fra Musikquizzen fra P3, skålede nytåret ind, så fyrværkeri og sluttede hele molevitten i sofaen med tæpper, den sidste omgang alkohol og hygge. Tænk sig at det er første dag i det nye år. Jeg synes altså, det er lidt svært at forstå, at det allerede er den 1. januar 2017. Det er ufatteligt, at endnu et år er gået og jeg synes, tiden er gået så stærkt, men sådan føles det jo ret ofte. Jeg gav jer i går et lille indblik i, hvad jeg har oplevet i 2016 og jeg glæder mig til at tilbringe endnu et år med alle de mennesker, der nu engang gør livet så dejligt. Jeg har også overvejet at dele mine nytårsforsæt med jer, men jeg ved ikke, om jeg tør. Så skal jeg jo faktisk overholde dem, haha. 

Jeg har endnu engang fået muligheden for at forkæle jer, trofaste og kære læsere, med en lille konkurrence her på bloggen. Denne gang kan I vinde to plakater fra Ditte Maigaard Studio. Ditte Maigaard er en dansk designer med egen butik beliggende på Fanø. Hun kreerer både personlige plakater, smykker og kunst i alle mulige forskellige former og farver. Jeg er især vild med hendes abstrakte plakater med dyr og ejer selv Mr. Fox. Billedet herunder er netop af denne serie og er lånt fra Ditte Maigaards egen hjemmeside. Der er dog også mange andre plakater at vælge imellem – både i butikken og på nettet. mrfox_friends2015_1024x1024Der kan vindes to valgfrie plakater fra lige netop denne collection, men konkurrencen er kun for bloggens faste læsere og der vil blive tjekket op på, om vinderen har opfyldt alle konkurrencekrav. I skal derfor:

Har man ikke Instagram, skal dette selvfølgelig ikke være en hindring for deltagelse i konkurrencen. Lad mig blot vide det i kommentarfeltet. Konkurrencen slutter lørdag den 14. januar 2017 og vinderen kontaktes på mail dagen efter. Husk også at deltage i konkurrencen omkring to plakater fra PAPAPAPA. I har helt indtil den 6. januar og I kan finde deltagerkrav her. Held og lykke – og, endnu engang, godt nytår til jer!

Happy new year, people! I hope you all had a lovely new years eve. I spent the night with nine adults and three kids. It was such a nice evening with good food and great company. I can’t believe it’s already Janurary the 1st and the first day of the new year. Time goes by so fast. I’ve already shared a few memories from 2016 with you yesterday and I actually can’t wait to spend 2017 with people I love. I’m thinking about sharing some of my goals but I’m still not sure. If I do so it’s all getting very real all of a sudden, haha. Unfortunately the giveaway in this blog post is only for my Danish readers. I’m sorry, but instead I want to wish you all a happy new year. 

You may also like

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *