Mine mål for 2017

”You are never too old to set another goal or to dream a new dream.” (C.S. Lewis)

Jeg er virkelig i mit rette element på billedet herunder: løstsiddende tøj, blomstrede jeans og skøre hamster-hjemmefutter foran computeren på sofaen. Hvis jeg ikke husker helt forkert, står der oveni købet en te med mælk ved siden af mig og jeg havde tændt alle stearinlys i stuen. Som jeg husker det, var det en helt igennem hygsom eftermiddag foran computeren. Men nok om billedet. 

Jeg har allerede ønsket jer et glædeligt nytår og givet jer et lille indblik i, hvad jeg har oplevet i 2016 i forrige blogindlæg, men det ville ikke været et nyt år for mig uden de sædvanlige nytårsforsæt. Jeg har en forestilling om, at hvis man skriver sine mål ned, så er man mere tilbøjelig til at nå dem – og så findes der da ikke nogen bedre løsning end at nævne dem for jer her på bloggen, så mine kære læsere også kan holde mig lidt i ørerne. Jeg har måske nemmere ved at nå nogen bestemte mål, hvis jeg ved, at I holder øje med mig. Jeg må dog indrømme, at jeg har været lidt usikker på, om jeg ville dele mine mål med jer, da jeg er bange for at føle mig som en fiasko, hvis jeg ikke når dem, men er blevet enig med mig selv om, at det er en dum tanke at have. Hvis jeg ikke når målene, er der nok en acceptabel grund til det, som alle ville kunne forstå. Jeg har i hvert fald skrevet en lille liste med ting, jeg gerne vil nå i løbet af det næste år. 

Jeg må nok hellere advare jer om allerede nu, at det her er et af de lidt længere blogindlæg. Happy reading!
blogging-2Jeg vil i løbet af 2017:

Færdiggøre min uddannelse
Det er svært at forestille sig, men jeg bliver faktisk færdiguddannet her i januar og kan derefter kalde mig en vaskeægte socialrådgiver efter 3,5 års uddannelse. Efter en hård periode med bachelorskrivning er der kun eksamen tilbage og det er altså ikke til at fatte. Jeg skal nu til at være voksen og ud på arbejdsmarkedet. Nu må I ikke misforstå mig. Jeg glæder mig, men det er lidt skræmmende, når man hele sit liv har været vant til at studere. 

Finde drømmejobbet 
Det har vist sig at være lidt sværere at finde et job, end jeg først havde antaget, da der er mange derude, som har meget mere erfaring end mig. Jeg har ingen anden erfaring end min praktikperiode i London, men jeg vil så gerne det her fag, at det perfekte job nok skal vise sig. 

Læse litteratur jeg faktisk har lyst til at læse
Jeg har i løbet af min uddannelse læst en masse faglitteratur, som selvfølgelig har været nødvendigt for at give mig den grundlæggende viden, som jeg behøvede, men jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at læse skønlitteratur uden at få dårlig samvittighed. Selvom mange nok synes, at det er nemt at være studerende, så har man konstant dårlig samvittighed over det, man ikke får læst eller gjort. Jeg er godt klar over, at der selvfølgelig er nye ting, man får dårlig samvittighed over, men det har i det mindste ikke noget at gøre med de bøger, man læser. 

Rejse mere 
Jeg elsker at rejse og har virkelig taget H.C. Andersens citat ”at rejse er at leve” til mig. Jeg synes ikke, jeg oplevede nok af verden i 2016, så jeg håber, at 2017 bliver anderledes. Jeg har selvfølgelig allerede nogen rejser i tankerne, men kunne også godt tænke mig at opleve mere spontanitet på den front. 

Fokusere mere på bloggen
Der har været alt for mange perioder sidste år, hvor bloggen er blevet nedprioriteret. Det har selvfølgelig været nødvendigt til tider, men jeg elsker at blogge og jeg håber på, at kunne finde mere tid og overskud til bedre blogindlæg og mere kvalitet på bloggen. Jeg har altid været typen, der har fokuseret mere på kvalitet end kvantitet, men jeg synes, jeg er faldet lidt af på den sidste del af 2016. 

Træne mere
Før jeg tog til London for nogen år siden, trænede jeg nærmest non-stop. Nu træner jeg maks én gang om ugen, hvilket jeg ikke synes er nok. Jeg vil så gerne træne mindst to gange om ugen, hvilket også er ret realistisk, når man tænker på, at jeg engang trænede cirka fire gange om ugen. I stedet for at finde tiden, skal jeg blot finde overskuddet. 

Løbe et halvmaraton
Det her er et af de mål, hvor jeg virkelig for brug for jeres støtte og opbakning. Jeg har aldrig før haft et mål, der involverede så meget løb og forberedelse, men jeg vil så gerne kunne sige, at jeg har løbet et halvmaraton. Jeg har fulgt med i flere forskellige menneskers rejse mod diverse maraton, men jeg ved også godt, at det er fuldstændig urealistisk, så lige i første omgang er det her målet. 

Være mere positiv
Den sidste halvdel af 2016 har været præget af en masse dårligdom og har bestemt været den sværeste tid i mit liv nogensinde. Jeg har flere gange nævnt kort på bloggen, at der er sket noget, der har påvirket min familie og jeg, men jeg vil heller ikke her gå i dybden med situationen. Dog vil jeg I år ikke dvæle ved fortiden, men i stedet se fremad og være mere positiv. 

Hvad med jer? Har I nogen nytårsforsæt eller mål for 2017? I må heller ikke glemme at deltage i de to konkurrencer, som jeg har kørende her på bloggen. De kan begge findes her

The picture above is so me: Flower printed jeans, crazy slippers and a cozy knit on the sofa in front of my laptop. As I remember it I was also drinking a cup of tea with a lot of lit candles. It was such a nice afternoon. I’ve already wished you all a happy New Year and shared my memories from 2016 in blog posts but it wouldn’t be a new year without goals. I always set myself some realistic goals when a new year starts. Although I wasn’t quit sure I wanted to share my goals with you I decided to do so anyway. I was afraid to feel like a failure if I didn’t reach my goals but that’s stupid. If I don’t reach the goals there must be a acceptable reason and that’s something everybody would understand. So I’ve made a list. During the next year I want to: finish my social work studies, find my dream job, read stuff I actually want to read, travel more, focus more on blogging, workout more, run a half marathon and be more postive. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *