Brow kit fra Nilens Jord

”You must never underestimate the power of the eyebrow.” (Jack Black)

Jeg har været rimelig god til at afprøve andre produkter, end jeg er vant til, her på det seneste og jeg er faktisk lidt stolt af mig selv, selvom det sikkert lyder lidt absurd for de fleste af jer. Jeg er typen, der har en forholdsvis lille makeuppung, som indeholder alt min makeup, da jeg ikke normalvis afprøver nye eller anderledes produkter. Jeg køber bare det samme slags produkt, når det forrige er løbet op. Det har bare ikke altid været muligt for mig her på det seneste. I husker muligvis blogindlægget her, hvor jeg skiftede min alt for trofaste BB Cream fra Garnier ud med en foundation fra Nilens Jord, da jeg simpelthen ønskede at skifte til et produkt, der ikke var skadeligt for min krop.

Denne gang har produktskiftet omhandlet mine øjenbryn, som I også kan se på billedet herunder. Jeg brugte før i tiden en brun øjenskygge fra Nilens Jord, men den var så gammel, at de hverken havde produktet eller noget som helst tilsvarende i Matas. Derfor måtte jeg se mig om efter et andet produkt og jeg kan vidst ikke længere løbe fra, at jeg er en kæmpe fan af Nilens Jord, så selvfølgelig skulle mit nye brow kit være fra selvsamme mærke. Det har vist sig at være rigtig godt med en udskiftning, da jeg har fundet ud af, at den øjenskygge, jeg brugte til mine øjenbryn før i tiden, var alt for mørk og faktisk ikke passede til min hud- eller hårfave overhovedet. Jeg har nu fået en farve, der passer til mit ansigt, så det kan indimellem godt betale sig at kigge sig omkring efter andre produkter end de sædvanlige. Jeg har tilmed fortrudt, at jeg ikke også købte en brow pen til en skarpere linje. Jeg var bange for, at det ville blive for meget, men når farven faktisk passer til mit ansigt, så tror jeg ikke, det vil gøre den store forskel – ud over at mine bryn bliver mere on fleek, haha. Jeg elsker simpelthen makeup. Det er vidst ingen hemmelighed længere. img_2645-2Husker I forresten at deltage i min konkurrence her på bloggen, hvor en heldig læser kan vinde to valgfrie plakater fra Ditte Maigaard Studio? Den slutter lørdag den 14. januar og I kan læse meget mere her

I’ve been trying a lot of new products lately which is so not like me. This means that I’m acutally very proud of myself because normally I just have the same type of makeup in my small makeup bag and then I just keep purchasing these products everytime I’m in the need of new makeup. I’m not sure if you remember this blog post but I ended up buying a product, that I didn’t normally use, because the BB Cream from Garnier contains perfume. I did something similar the other day. I bought the eyebrow kit, that you see above. Before I was just drawing my eyebrows with an eye shadow from the same brand but it was so old that it was no longer a part of their products. Buying this brow kit now means that I actually have brows that matches my skin and haircolour. The eye shadow, I used before, was just way too dark. This means that sometimes it’s a good thing to switch things up a bit. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *