Bare kald mig Frøken Socialrådgiver

”In a gentle way you can shake the world.” (Gandhi)

Ja, det er altså ikke til at fatte, men mandag formiddag kunne jeg, efter flere timer med ekstrem nervøsitet og en times eksamen, kalde mig en færdiguddannet socialrådgiver. Jeg afsluttede 3,5 års uddannelse og et tæt bachelorsamarbejde med min alt for skønne makker, Emilie, fem minutter over ti. Hun er nu klar til livet som mor og jeg er klar til arbejdsmarkedet. Det hele virker bare stadigvæk så uvirkeligt. Det er svært at forstå, at jeg er færdig og faktisk har en titel. Jeg er noget. Når man hele sit liv har været vant til at studere, er det en tanke, man lige skal vænne sig til. Men jeg er klar og jeg glæder mig til at gøre en forskel og findes der en bedre måde at fejre min nye, sociale titel end med et noget så hippi-præget outfit? 
IMG_3459 (2) IMG_3467 (2)IMG_3559 (2)Jeg må dog indrømme, at billeder ikke er fra i mandags, men er taget i sidste uge af min gode veninde Amy. Hun er en ret så god fotograf, synes I ikke? Hun er ellers vant til at stå foran kameraet, hvilket I kan se mere til her. Støvlerne er fra Vagabond og har stået øverst på ønskesedlen i meget lang tid, så selvfølgelig skulle de vises frem, så snart jeg fik muligheden. Strikken er intet mindre end min svigermors fantastiske hjemmestrik. Jeg synes personligt selv, den ligner noget, der har kostet flere tusinde kroner i en dyre mærkevarebutik, så hun kan altså hendes kram, hende svigermor. Hvad siger I? Jeg er ret så vild med det her outfit, selvom det måske ikke helt egner sig til en kold vinterdag. IMG_3541 (2) IMG_3509 (2)Hvis vi lige hurtigt vender tilbage til mandag og eksamensdagen, brugte jeg dagen i selskab med Jonas og familien. Jeg siger jer, jeg har aldrig sovet så godt, som da jeg sov til middag den dag. Jeg var så lettet og efter en urolig nat, havde jeg absolut intet problem med at sove. Jeg vil slutte det her blogindlæg af med at sige et kæmpestort tillykke til alle dem, der allerede er færdige og i de følgende uger bliver færdige med deres uddannelse. I er alle seje, bare lige så I ved det. IMG_3525 (2)IMG_3548 (2) IMG_3573 (2)Monday morning I finished my final exam and I’m now a social worker. It’s unbelievable. I’m something. When you’re used to being a student that’s actually pretty hard to understand but I’m ready for a job and I’m ready to make a difference in the world. I spent the day with my boyfriend and family. I’m telling you, I had the best nap that day. I was so reliefed and after a night with not the best sleep, a nap was all I needed. The outfit’s not from Monday but from last week. The boots are from Vagabond and the knit is homemade. It looks so expensive but it’s actually something my boyfriends’ mum knitted. She’s pretty cool, right? I really like this outfit but it’s not very winter-like. 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *