Vind plakater fra PAPAPAPA

”Kom jul, kom sne, kom gaver.”

Glædelig jul, alle sammen! Så kom dagen, som de fleste af os har ventet på siden december startede. Det er endelig den 24. december og i aften er det juleaften med alt hvad det indebærer: god julemad, en kamp om mandlen, sang rundt om juletræet, pakker og efterfølgende hygge med søde sager. Det er i hvert fald sådan min juleaften altid forløber sig og jeg glæder mig simpelthen så meget til i aften. Der findes da ikke noget bedre end at bruge den hyggeligste aften på året sammen med familien. Man kan vidst roligt kalde mig en glad, lille julegris.

Denne dag handler for mig om at give og I skal derfor forkæles her på bloggen med en lille konkurrence. Jeg kan udlove to smukke plakater fra PAPAPAPA. Det er en webshop med grafiske plakater med dansk design, som er inspireret af en nordisk livsstil, natur, dyr og mennesker, der vil passe perfekt ind i de fleste skandinaviske hjem. Jeg har før skrevet om PAPAPAPA på bloggen, hvis I vil vide endnu mere. Jeg synes simpelthen, deres plakater er så flotte og de har et enormt stort udvalg. Der kan vindes to plakater fra lige netop denne serie kaldet FADED. Farverne i serien er nedtonede brune, rosa og nude nuancer og stilarten er en blanding af postmodernisme og naturalisme, da tolkningen er fri og helt op til modtageren og fordi den nordiske natur spiller en helt central rolle. Plakaten som ses på billedet er derfor ikke en del af denne serie. img_2524-2Konkurrencen er dog kun for bloggens faste læsere og der vil blive tjekket op på, om vinderen har opfyldt alle konkurrencekrav. I skal derfor:

Har man ikke Instagram, skal dette selvfølgelig ikke være en hindring for deltagelse i konkurrencen. Lad mig blot vide det i kommentarfeltet. Konkurrencen slutter fredag den 6. januar 2017 og vinderen kontaktes på mail dagen efter. Held og lykke – og glædelig jul til alle mine dejlige læsere! 

ENGLISH TRANSLATION: Merry Christmas, my lovely readers! The day we’ve all been waiting for is finally here. It’s the 24th of December and tonight it’s Christmas Eve. In Denmark we celebrate everything tonight and I can’t explain how happy I am. I can’t wait to spend the evening with my family, good food, presents, sweets and rock around the Christmas tree. For me this is the most wonderful night of the year. Unfortunately the giveaway in this blog post is only for my Danish followers. I’m sorry, but instead I want to wish you all a merry Christmas. 

You may also like

21 kommentarer

  1. Rigtig glædelig jul til dig Karoline. Vi må altså blive (meget!) bedre til at ses i det nye år! Måske du og J kommer forbi en aften til spil og vino?

  2. De plakater er så super fede! Ville elske at have dem på mine vægge, når jeg kommer hjem fra England igen! Håber, det går godt. Glædelig jul og godt nytår :-)

  3. Hvor er de fede :) det ville være luksus med nye plakater her i stuen, jeg trænger virkelig til at få de gamle skiftet ud

    Glædelig jul og god nytår

  4. @karolinemalling “DONE” ✍ WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en præmie.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. GODT NYTÅR ✍

  5. Jeg er helt vild efter de plakater!! New York er ligesom yndlingsbyen og plakaten er så fed! Jeg følger min dejlige veninde fast og krydser virkelig fingre den her gang!! <3 godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *