Vind et juletræ fra Habitree

”The best of all gifts around any Christmas tree is the presence of a happy family all wrapped up in each other.” (Burton Hillis) 

Det er endelig den første december og, som I nok kan forestille jer, hopper jeg i dag rundt i lejligheden som en glad, lille julegris til høj julemusik med kalenderlyset og alt andet hyggebelysning tændt. Jeg har ventet på den her dag længe og mon ikke I har gjort det samme? Derfor skal starten på julemåneden selvfølgelig fejres med en lille konkurrence her på bloggen, hvor jeg kan udlove et juletræ fra Habitree til en heldig læser. 

Habitree er et bæredygtig juletræ. Træet findes i tre forskellige størrelser og to forskellige træsorter: en mørk træsort uden knaster og en lysere med knaster og variende farve. Begge træsorter er FSC-certificeret og svanemærket, hvilket betyder, at det er både miljøvenligt og allergivenligt. Det er et juletræ, der er lavet hundrede procent af ren træ af bedst mulig kvalitet, som også kommer familier med granallergi til gode. Jeg har før skrevet om Habitree på bloggen, hvis I vil vide endnu mere. Jeg synes virkelig, det er flot og i har nu muligheden for at vinde et. 
img_2374-2img_2390-3Der kan vindes lige netop dette træ fra Habitree til en værdi af 2100 kroner, hvilket er det lille, lyse juletræ med knaster og variende farve. Det har en vis charme over sig og er den træsort, som ses på billederne herover. Konkurrencen er dog kun for bloggens faste læsere og der vil blive tjekket op på, om vinderen har opfyldt alle konkurrencekrav. I skal derfor:

Har man ikke Instagram, skal dette selvfølgelig ikke være en hindring for deltagelse i konkurrencen. Lad mig blot vide det i kommentarfeltet. Konkurrencen slutter onsdag den 14. december 2016 og vinderen offentliggøres dagen efter. Held og lykke – og glædelig første december til alle mine dejlige læsere! 


You may also like

28 kommentarer

 1. Glædelig jul Karoline, jeg håber du får en fantastisk tid med dine næreste og at du husker at nyde denne dejlige juletid <3
  Krydser fingre for at jeg vinder!

 2. Hvor er det flot; sikke en lækker giveaway!
  Håber I alle får en mega dejlig december og jul, og selvfølgelig et godt nytår!

 3. Glædelig 2. Advent Karoline :)

  Jeg følger dig og Habitree begge steder nu og synes det er nogle smukke og unikke træer :)

  Jeg har delt din konkurrence på min blog også :)

  Julehilsner Maria

 4. Det er simpelthen det fineste træ jeg længe har set! Det ville passe perfekt ind i min nye lejlighed hvor min kæreste og jeg virkelig elsker at julehygge
  Rigtig glædelig jul ❤

 5. Karol! Sikke en lækker konkurrence! håber jeg får muligheden for at sætte sådan et flot træ op i stuen år efter år. Det er virkelig fornemt og en mega lækker gave!!

  Glædelig jul!!!

 6. Jeg følger alle steder Super lækker præmie, det fineste træ Krydser fingre for at jeg er den heldige, selvom der godt nok er mange som har deltaget allerede God jul til dig Karoline og også alle jer andre⭐

 7. Kære karoline, sikke en fantastisk konkurrence, det er simpelthen så fint og det må bestemt godt stå hos mig
  Jeg håber du får en fantastisk jul, med alle dem du holder af, og jeg håber det går godt med jeres bachelor og i ikke har megabyte stress
  Knus Camilla

 8. Jeg er ny følger ☺️ jeg glæder mig til at følge med i dit univers Det er så hyggeligt at følge med hos andre og blive inspireret ❤️
  Hvis jeg skulle være heldig vil jeg forære det smadder fine juletræ til min søde bonusmor ❤️ Hun tåler ikke gran, så det vil virkelig være en fanatisk gave at kunne forære til hende ☺️❤️ Hun står altid til rådighed hos os. Hun har været i mit liv i snart 20 ❤️ jeg vil blive mægtig glad for at vinde og glæde hende☺️ krydser fingre og ønsker alle en glædelig jul ☃️❤️

 9. Hej søde! Håber du har det godt og at det går fremad med bachelor skrivningen. Jeg kunne selvfølgelig heller ikke, lade være med lige at skrive en lille kommentar, når nu det er sådan en lækker giveaway.
  Glædelig jul ❤

 10. Alle ønskes I en glædelig og frem for alt fredelig jul – vær gode ved hinanden – det smitter af på dine omgivelser. De fleste uoverenstemmlser er ofte helt små og ligegyldige

 11. Sikke et lækkert træ! Det må meget gerne stå hjemme hos mig :) Glædelig 11. december Karoline.

 12. Hvor er det en flot præmie! Jeg håber virkelig, jeg kan være den heldige vinder. Jeg ønsker dig en god og glædelig jul :)
  Følger nu begge på FB og Insta (hedder lillankk

 13. Det er en smukt og specielt juletræ, flot design, miljørigtigt, fælder ikke, mange goder:-)
  Ønsker dig en glædelig juletid med gode oplevelser og skøn rolig stemning:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *