From me to me: Nilens Jord

”Whether I’m wearing lots of makeup or no makeup, I’m always the same person inside.” (Lady Gaga)

Jeg skulle egentlig bare have en enkelt ting, men, som I kan se på billederne, endte jeg med at blive noget så fristet i Matas sidste weekend. Jeg havde besluttet mig for at teste min sædvanlige BB Cream fra Garnier til sensitiv hud i Kemiluppen, der er en gratis app fra Forbrugerrådet Tænk Kemi, som fortæller én om produktet indeholder parfumestoffer, hormonforstyrrende stoffer og/eller miljøbelastende stoffer. Det her er ikke sponsoreret. Jeg elsker bare app’en så meget, at jeg bliver nødt til at dele den med jer her på bloggen. Det er skræmmende, at man har så mange produkter på ens hylder, der indeholder parfume eller andre stoffer, som man ikke burde udsætte sin krop for. Man skal selvfølgelig tage app’en med et gran salt, men jeg er alligevel i gang med at udskifte produkterne på mine hylder, som de bliver tømt. Jeg havde næsten forventet det, men det viste sig selvfølgelig, at der var stoffer i min sædvanlige BB Cream og jeg måtte derfor se mig omkring efter et nyt, lignende produkt. 

Valget faldt på nedenstående Second Skin Serum Foundation fra Nilens Jord. Nilens Jord er bestemt ikke et nyt mærke for mig. Faktisk er det, og Clinique, blandt mine yndlingsmærker. Produkter fra Nilens Jord er parfumefri, parabenefri og indeholder ikke æteriske olier, der er den naturlige parfume i en ingrediens. Derudover er det er et af de få mærker, som ikke tester deres makeup på dyr, hvilket virkeligt er noget, der gør mig glad helt ned i maven. Derfor kunne jeg heller ikke dy mig, da jeg fik øje på den stærkt nedsatte øjenskygge-palette. Da jeg havde fortalt ekspedienten om min parfumeallergi, synes hun også, jeg skulle prøve forskellige hudplejeprodukter fra Nilens Jord, hvilket er dem I kan se på herunder. Se det er da service!img_2470-2img_2468Husker I forresten at deltage i min første konkurrence her på bloggen, hvor en heldig læser kan vinde et juletræ fra Habitree til en værdi af 2100 kroner? Den slutter onsdag den 14. december og I kan læse meget mere her

ENGLISH TRANSLATION: I only needed one thing but I ended up going a little overboard in my local drug store the other day. The BB Cream I normally use actually contains perfume and I’m allergic so I was on the hunt for something else. I’ve decided to only use products without perfume and other not-so-good substances so, even though I really liked it, the BB Cream from Garnier for sensitive skin had to go. Nilens Jord is a Danish makeup brand. It’s totally perfume free. It’s also cruelty-free and is therefore one of the few makeup brands that doesn’t test their makeup on animals. That is something that makes me very happy. This all means that everything I got the other day is actually from the same brand, which you can see above. 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *