Et forsinket julekort: Mit 2016

”December, the friday of the months.”

Så er det desværre ikke længere jul, men i stedet snart starten på et nyt år. I skal bestemt ikke snydes for en lille jule- og nytårshilsen med tilhørende billede fra undertegnede. Det kunne måske være kommet lidt før, men der har simpelthen ikke været tid. Jeg håber, at I alle havde en helt igennem fantastisk juleaften og nogen skønne juledage med jeres familier og venner. Jeg har brugt alle dagene i min ferie i selskab med min dejlige familie og svigerfamilie til diverse julefrokoster og andet. Hvad med jer? I må meget gerne smide en kommentar med, hvad I har lavet i juleferien. 

Jeg må sige, at 2016 bestemt har været et begivenhedsrigt år for mit vedkommende. Det har været fyldt med gode og dejlige minder, som jeg bestemt ikke har tøvet med at dele med jer her på bloggen og på mine sociale medier, men det har desværre også været et år med knap så gode oplevelser, som stadig forbliver for personlige til at dele med internettet. Jeg vil også gerne bruge det her blogindlæg til at gense lidt af de gode minder og oplevelser fra året, der er gået. Kan I også huske nogen af dem?
img_2545-2Blog-fødselsdag: Bloggen fyldte i februar ét år og det er ikke til at fatte, at jeg snart har blogget i to år. Jeg har stadigvæk svært ved at opfatte mig selv som blogger og jeg ved heller ikke, om jeg egentlig er en del af betegnelsen. Jeg elsker dog at blogge og jeg kan simpelthen ikke takke jer nok for at være en del af mit lille, online univers. Det betyder simpelthen så meget for mig, at I har lyst til at følge med. 

Rejser: Jeg har ikke rejst lige så meget, som jeg gerne ville, men med kun et år tilbage på studiet, har det bare ikke været muligt. Dog brugte jeg i starten af året en uge med Jonas’ familie i Sverige på min første skiferie siden efterskolen og en uge i sommerferien med Jonas, hvor vi besøgte storbyen, Amsterdam, for første gang begge to. 

Koncerter: Det har helt klart været kvindernes år i forhold til koncerter. Jeg har været så heldig at opleve Adele, Beyoncé og Little Mix live i år. Foruden det har jeg, for desværre sidste gang nogensinde, været til Grøn Koncert i Randers. 

Blog-events: Jeg har i år været til mine første to blogevents: et med Eastpak på kvindernes internationale kampdag og et med Munthe i forbindelse med deres nye forårskollektion. 

Hårforvandling: Året 2016 var også året, hvor jeg valgte at klippe størstedelen af mit hår af. Det gik fra at være rimelig langt til en kort page til en rigtig korthårsfrisure på ganske kort tid. Det er bestemt ikke noget, jeg har fortrudt, da jeg føler, at det er mere mig at have kort hår, men jeg kan da til tider godt savne det lange hår, jeg havde før. 

Unfortunately it’s no longer Christmas but I still want to wish you all a merry Christmas and a happy New Year. I hope you all had a wonderful Christmas holiday with your family and friends. That’s how I spent mine. I’ve experienced so much during 2016: Travels, concerts, blog events, a huge hair transformation etc. There’s so many good memories that I’ve been sharing with you guys but I’ve also experienced stuff that’s too personal to share. But I love blogging and I just want to take the time to thank you for following and reading. I can’t explain how happy it makes me. 

 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *