Lipsticks from NYX

”I believe in manicures. I believe in overdressing. I believe in
primping at leisure and wearing lipstick.” (Audrey Hepburn) 

Jeg tror vidst, det er rimelig tydeligt, hvilke farver jeg godt kan lide. Man går aldrig galt i byen med en god nude læbestift, så da Matas i Randers endelig fik NYX fysisk i butikken for et par uger siden, vidste jeg lige præcis, hvilken farve jeg gik efter. Jeg kunne nok have købt alle farverne, men jeg har aldrig prøvet mærket – eller liquid lipsticks for den sags skyld – så jeg vidste, at jeg blev nødt til at holde bare lidt igen. Det er bare så billigt, det er helt vildt! Om det så påvirker kvaliteten, må jo testes. Ja, jeg har faktisk ikke prøvet dem endnu, men hvis I er interesseret, laver jeg gerne en lille anmeldelse her på bloggen, når jeg har brugt dem i et stykke tid. Hvad siger I til det? 

Min weekend blev jo som sagt brugt i selskab med min veninde, Marlene, fra Odense. Vi havde ikke set hinanden i et helt år, så weekenden blev især brugt på at snakke om alt det, der nu var sket i vores liv i det år. Derudover spiste vi god mad, shoppede, gik en tur rundt i Randers og ikke mindst slappede af på sofaen med Vild Med Dans og DMA. Det var en helt fantastisk weekend! Vi er den slags veninder, hvor der altid går alt for lang tid imellem vi ses, men når vi gør det, så er alt altid ved det samme. Vi har dog lovet hinanden, at der ikke går et år, før vi ses igen næste gang. Hvordan var jeres weekend, kære læsere? 
img_2330 img_2335-2ENGLISH TRANSLATION: I think it’s pretty clear what colours I like. You can finally buy NYX in my local drug store and I could’ve bought all of the colours but I’ve never tried the product – or liquid lipsticks for that matter – before so I’d to stop myself from getting too carried away. It’s so cheap, it’s crazy! Maybe the price affects the quality, I don’t know but I’ll test them if you guys want me to? I spent my weekend with my good friend, Marlene, from Odense. We haven’t seen each other for a year so we spent the weekend catching up, eating good food, shopping, going for a walk and relaxing on the coach with good TV. It was such a nice weekend and we just don’t see each other as much as I want to. How ’bout your weekend, dear readers? 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *