Christmas With Karoline: Decorating

”Believe in the magic of the season.”

Tiden flyver afsted i de her dage, hvilket nok er grunden til, at der er gået en uge siden sidst. Den sidste uge er blevet brugt på en helvedes masse sygdom, bacheloren, julefrokost og ikke mindst familietid. Dog skal I ikke snydes for denne onsdags ”Christmas With Karoline” med noget meget vigtigt på dagsordenen: pyntning af lejligheden. Dog skulle denne her video have været meget anderledes med for eksempel en introduktion, men jeg mistede min stemme til julefrokosten i lørdags og den har ikke fundet vejen tilbage endnu. Jeg har nu, på den hårde måde, lært hvorfor man ikke blander ondt i halsen med alkohol og fuldskab. Jeg er stadig nødt til at hviske eller råbe (hvilket jo tydeligvis ikke er en god ide), hvis jeg vil sige mere end bare et par ord og det er vel at mærke fire dage siden nu. Det er dumskab på højeste plan og det er jeg udmærket klar over selv. 

Men der er nu en ny video, hvor jeg gør lejligheden klar til december med en masse dejligt julepynt. Det har været virkelig mørkt uden for de seneste par dage, hvilket virkelig påvirker kvaliteten og lyset i videoen, men der er ikke så meget andet at gøre på denne årstid end at acceptere det. Jeg håber, at I synes godt om videoen. Det er i hvert fald en lille hyggelig én med julemusik og det hele. 

Det er endelig første december i morgen og I kan godt glæde jer, da der skal ske noget spændende på bloggen i lige netop den anledning. Det er noget, jeg aldrig før har gjort, men hvis I alligevel kan gætte, hvad det er, må I meget gerne smide en kommentar med jeres gæt. Vi ses i hvert fald igen i morgen, søde læsere!

ENGLISH TRANSLATION: Time flies and it’s already been a week. I’ve been sick, working on my final exam, been at a Christmas party and spending time with my family. It’s now time for this weeks ”Christmas With Karoline”. In the video I’m decorating the flat. The video should’ve been different but I lost my voice during the party Saturday and it hasn’t returned. This is why you don’t mix a sore throat with alcohol. I still can’t say anything properly. I’m stupid, I know. Back to the video: I’m making the flat looking all festive and Christmassy. It’s been really dark the last couple of days which affects the quality and light in this video. There’s not much to do about it this time a year but it’s still annoying. I hope you like the video. See you soon, lovely readers!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *