Christmas came early: Habitree

”It’s beginning to look a lot like Christmas. Soon the bells will start and the thing that will make them ring is the carol that you sing right within your heart.” (Meredith Wilson)

Jeg har været så heldig at modtage dette alt for smukke juletræ fra Habitree, der er et nyopstartet firma i Randers. Iværksætteren bag er den 25-årige Jonas Støvring, der ønskede at skabe et bæredygtig juletræ, som familier kan nyde år efter år. Træet findes i tre forskellige størrelser og to forskellige træsorter: en mørk træsort uden knaster og en lysere med knaster og variende farve, hvilket er den træsort, der kan ses på billederne. Begge træsorter er FSC-certificeret og svanemærket, hvilket betyder, at det er både miljøvenligt og allergivenligt. Jeg er sikker på, at dem som kender mig, kan forestille sig, at der sidder en lille allergiker inden i mig, som hopper af glæde, når firmaer går op i sådan noget, når de designer og producerer deres produkter. img_2281-3img_2263-3Jeg må nok indrømme, at jeg ikke vidste, hvad det betød, at jeg et produkt var FSC-certificeret og jeg tyede derfor til Google, så jeg kunne videregive oplysningerne til de af jer, der heller ikke ved, hvad det betyder. Det er virkelig positivt, da det betyder, at der i skoven ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere, samtidig med at dyreliv og planteliv bliver beskyttet. Det er virkelig også noget, der gør mig glad helt ned i min halvtykke mave. Det er derfor et juletræ, der er lavet hundrede procent af ren træ af bedst mulig kvalitet, som også kommer familier med granallergi til gode – og så er det jo yderst flot at se på, synes I ikke? Jeg er i hvert fald helt vild med det og jeg glæder mig til at pynte det til jul. Jeg har ofte overvejet et juletræ til lejligheden og dette er perfekt, så tusind tak til Habitree.img_2293-2img_2246-3Jeg er en rigtig lille julegris, der har været i julestemning siden midten af oktober, så nu kan december bare komme an! Jeg er i hvert fald klar og det har jeg været længe, ha ha. PS. Jeg vil ikke sige for meget, men hvis I følger Habitree på Facebook og Instagram, vil det måske være en fordel senere (blink blink). 

ENGLISH TRANSLATION: Look at this amazing Christmas tree from Habitree. The  25-year-old entreprenuer, Jonas Støvring, wished to create a sustainable Christmas tree for families to enjoy year after year in which he succeeded. There’s three different sizes and two different kinds of woods. It’s environment-friendly and allergy-friendly because it’s made 100 % of quality wood. It’s beautiful, don’t you think? I’m crazy about it and can’t wait to decorate it. I love Christmas and I’ve been waiting since the middle of October for it to be okay to be all christmassy, ha ha! You can follow Habitree on Facebook and Instagram

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *