Vlog: Bye bye, Bob

”Life isn’t perfect but your hair can be.”

Så er det blevet tid til endnu en Video Wednesday, men der er denne gang gået meget længere tid end der normalt gør. Jeg beskriver i videoen, hvorfor jeg har holdt den her lange pause, men ellers kan jeg også afsløre, at det hænger sammen med lige netop det, som det her blogindlæg handler om. Jeg går langt fra i dybden og det er ikke sikkert, at jeg nogensinde kommer til at dele hele episoden med jer, men jeg synes alligevel, at det er relevant, at I ved, at det påvirker mig og min hverdag. 

Men jeg er blevet klippet – endnu kortere end før – som man også kan se i videoen herover. Jeg har denne gang fokuseret lidt på længden af vloggen, mens jeg filmede, så den ikke blev lige så lang som sidste gang, jeg blev klippet, hvilket man kan se her, hvis man lyster. De fleste af nedenstående billeder var lidt sløret, så jeg besluttede mig for at lave dem alle sort-hvid. Det gør jeg ellers aldrig her på bloggen, men lidt forandring fryder. Jeg håber, I kan danne jer et lille indtryk af frisuren, som jeg helt bestemt vil kalde en vaskeægte ”gryde”. Jeg har faktisk fundet inspirationen på diverse Instagram-profiler med ideer til folk, der enten har eller gerne vil have kort hår, så hvis andre har samme interesse som mig, kan I bare smide en kommentar. Jeg sender hellere end gerne links til gode profiler. Jeg blev klippet af den søde og dygtige Louise, der er ved at uddanne sig til frisør i Århus og jeg er simpelthen vild med mit nye hår. Hvad synes I? Hot or not? img_2158-2

img_2194-3

img_2206-2

img_2133-2ENGLISH TRANSLATION: It’s time for Video Wednesday. It’s been a while and I’m actually explaining why in the video. I’m not going into details but I’m trying to explain how I feel. But I got a haircut – a pixie – which you can see in the video above. I didn’t want the video to be as long as the last time I got a haircut and I succeded. You can see that blog post and video here. The girl who cut my hair was so sweet and talented and I’m really enjoying my new haircut. What do you guys think? Hot or not?  

You may also like

8 kommentarer

 1. OK Karoline, so you actually got a bowlcut, which was a good idea and you can pull it off perfectly. I love the bangs and the blunt weightline in the back. Next time you can consider straight bangs + you can ask your hairdresser to buzz the nape area much shorter. 4-5 milimeters works well and looks neat on blondes, I tend to use 2-3 mm for brunettes on the other hand. It’s fun to play with the stubble btw. I can give you this to look up to as an inspiration. :) https://www.youtube.com/watch?v=u7P4Egi4C20

  Sorry for my technical approach, I think you guys say “smukke” in Denmark, don’t you? So let this be my opinion on your hairstyle in one word. :)

  Take care!

 2. Hi!
  I really like it!
  but I think a longer front and an undercut would suit you even better!
  But the bob was great and the bowl is even better.

 3. Hi Karoline love the cut on you. You really have a perfect face and head shape for short hair. I’m a stylist too in Germany and although I prefer the swept bangs on you I do like my colleagues suggestion of the shorter back buzz. A fun thing to try and from your present length grows back quickly if you don’t like it. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *