The french braid

”A girl without braids is like a city without bridges.” (Roman Payne)

Jeg har aldrig før kunnet lave en ganske almindelig fransk fletning på mig selv – før nu. Efter at have klippet mit hår af er det nu blevet muligt for mig at flette håret i en af de mest populære fletninger, som anvendes i dag. Der skulle åbenbart kappes lidt hår af, før jeg kunne fatte metoden. Det er langt fra en perfekt styling og den er måske lidt rodet, men den er der. Jeg er helt stolt og synes derfor, at disse billeder fortjente en tur på bloggen. De er taget med min Samsung Galaxy S6, hvilket også er tydeligt, når man kigger på kvaliteten af billederne. Efteråret er virkelig kommet, hvilket så sandeligt påvirker de billeder, jeg tager med mobilen, da de bliver mere sløret og mørke end normalt. 20161019_161853-2I kan godt glæde jer lidt til i morgen, hvor spændende ting bliver afsløret i forbindelse med Video Wednesday. Et lille hint er, at jeg er blevet klippet, men så siger jeg heller ikke mere. I må i stedet se med på bloggen i morgen. Vi blogges, søde og dejlige læsere!

ENGLISH TRANSLATION: I’ve never been able to do a french braid before now but apparently getting short hair was all I needed. It’s no near perfect and it’s a bit messy but I’m still proud. The pictures are taken with my Samsung Galaxy S6. Exciting things are happening tomorrow on the blog so stay tuned. See you tomorrow, lovely readers! 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *