Malebog og blomster fra en sød veninde

”Good friends are like stars. You don’t always see them but you know they’re always there.”

Jeg kom for et par uger siden mut hjem fra en dag på studiet. Min bachelormakker, Emilie, og jeg havde på dagen fundet ud af, at vi ikke havde fået nogen af de vejledere, vi ønskede. I stedet havde vi fået en vejleder, som vi faktisk ikke kendte og aldrig havde mødt i forbindelse med undervisning. Vi har senere mødt vores bachelorvejleder og der er intet problem, men det påvirkede os virkelig den dag. Det var bare sådan en rigtig lortedag – som de fleste nok kender – når tingene ikke lige går, som man havde ønsket. I kan derfor forestille jer min glæde, da den her smukke buket ventede på mig, da jeg kom hjem. Den er fra min skønne veninde, Camilla, der bor i København og som jeg ser alt for sjældent. Hun syntes, jeg i en lidt svær tid skulle have blomster. Jeg havde overhovedet ikke set den komme, selvom hun faktisk på rimelig snu vis havde spurgt til min adresse, og jeg blev så glad ovenpå den ret så trælse dag, jeg havde haft. Tænk sig at jeg har så sød og betænksom en veninde, der tænker på mig på den måde, når livet bliver lidt svært. Jeg er heldig at have hende i mit liv! Og jeg er glad for, at jeg havde fri de efterfølgende dage, så jeg rigtig kunne nyde dem. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMalebogen har jeg købt i Rema 1000 sammen med min mor den samme dag, som jeg fik de flotte blomster. Vi faldt begge over den og måtte simpelthen eje en kopi hver. Det er en mindfulness malebog, der skal hjælpe en til at slappe af, men jeg må ærligt indrømme, at selvom det er flere uger siden, jeg købte den, så har jeg ikke fået brugt den endnu. Det handler mest af alt om, at jeg ikke har fået købt de rette farveblyanter, men det viser også lidt om, hvor travlt jeg har haft på det seneste. Men det med at finde ro ved kreative ting, må være noget, jeg har arvet efter min mor, da vi begge finder det beroligende at sidde og enten tegne krusedeller på et stykke papir eller, som her, koncentrere sig om at male indenfor stregerne i en malebog. Hun er dog meget mere kreativ, end jeg nogensinde bliver. Jeg ligner jo nok min mor mere og mere, som tiden går, men det er bestemt ikke noget, jeg er ked af. Min mor er en af de allerbedste i verden! 

ENGLISH TRANSLATION: A couple of weeks ago I had a really bad day but one of my friends, Camilla, changed my mood with these beautiful flowers. We live four hours away from each other so I don’t see her as much as I want to but she’s such an amazing friend. She made my day sending these flowers and I was so happy. She’s so thoughtful and sweet and I’m glad she’s a part of my life. The colouring book is something I bought with my mum. It’s a mindfullness and calming colouring book which is supposed to help you relax. I’m sure it does but I haven’t had the time to use it yet. My mum and I look very much alike when it comes to drawing and colouring. She’s way more creative than I am but it’s something that calmes us both. I’m starting to look and behave a lot like my mum but I’m proud of that. She’s one of the bestest! 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *