Outfits from Amsterdam

”I could be your Amsterdam.” (Aura Dione – Antony) 

Så er det også ved at være slut med alt, hvad der handler om Amsterdam for denne omgang, men jeg mangler lige et par stykker og jeg synes ikke, I skulle snydes for lidt outfit-billeder, så I kan få et indblik i, hvad jeg havde på i Amsterdam. Der er selvfølgelig nogen items, der går igen, men man har jo desværre ikke hele garderoben med sig, når man tager på ferie i en uge. Ville det ikke være skønt, hvis man faktisk havde? Jeg havde dog forberedt mig på europæisk sommervejr og havde derfor tøj med til alt slags vejr – hvilket også blev nødvendigt, som I kan se på billederne her i blogindlægget. 

Nedenstående outfit er fra dagen, hvor vi besøgte den lille landsby, Zaanse Schans, som jeg allerede har beskrevet i det her blogindlæg omkring de seværdighed og turistattraktioner, vi så i Amsterdam. Det var virkelig en blæsende dag, så en stråhat var måske ikke helt ideelt, da jeg egentlig endte med at gå mere med den i hånden end have den på hovedet, men det ser da flot ud på billederne. Gør det ikke? img_1045-2img_1051-2Stråhat fra H&M, denim jakke fra Noisy May, kjole fra Le Grenier, strømpebukser fra Primark, taske fra Ted Baker og sko fra ukendt mærke. 

Hvis jeg virker lidt fjollet og halvfuld på billederne herunder, så er det fordi, jeg er det, ha ha. Outfittet er fra dagen, hvor vi besøgte Heineken Experience og man fik intet mindre end tre glas øl, mens man var der. Altså, man kunne jo godt sige nej eller få en sodavand i stedet, men hvis man ikke må gå rundt og være lidt småsnalleret på højlys dag, mens man er på ferie, hvornår må man så? 
Solbriller fra ukendt mærke, denim jakke fra Noisy May, top fra H&M, jeans fra Cheap Monday, taske fra Ted Baker og sandaler fra Birkenstock

Det her outfit er fra botanisk have og fra én af de ganske få dage, hvor jeg besluttede mig for at have bare ben, selvom det egentlig ikke helt var varmt nok, men når man har taget shorts med, så vil man jo også gerne nå at bruge dem, inden man tager hjem igen. I har egentlig set outfittet før, i det her blogindlæg, men der er vel heller intet galt i at vise en gammel kending frem igen. img_1533Cardigan fra Selected Femme, smækbukser fra Zara, top fra H&M og taske fra Ted Baker

Sidste billede viser, hvor god Jonas er til at tage billeder. Det er jo ikke hans skyld, at modellen beslutter sig for at ligne en bøv. Ja, jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg laver med min fod, men jeg bliver bare så genert og akavet, når der bliver taget billeder af mig i offentligheden. Men ikke desto mindre synes jeg, at I skulle have det her billede med, da det virkelig viser kontrasten i vejret, vi havde. For ja, vi havde et par dage, hvor det bare væltede ned med øs-pøsende regnvejr. 
Hjemmestrikket jordbærhue fra svigermor, regnjakke fra Rains, top fra Little Mix, jeans fra Cheap Monday og sko fra ukendt mærke. 

Hvilket af ovenstående outfits var jeres yndlings? Det allersidste blogindlæg i hele rækken omkring Amsterdam er en haul, hvor jeg i en video viser jer, hvad jeg har købt, mens vi var i Amsterdam – hvilket faktisk endte med at være ret meget set i lyset af, at jeg ikke havde forestillet mig, at jeg skulle købe noget overhovedet. Hvis I kan lide den slags blogindlæg fra min side, så kan I godt begynde at glæde jer til Video Wednesday i morgen. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *