Glade fusser

”A journey of a thousand miles begins with a fabulous pair of shoes.”

Jeg har virkelig haft glade poter her i september, hvor solen stadig har smilet til os alt for heldige danskere. Det har været mere en sommermåned end den første måned i efteråret, men jeg brokker mig bestemt ikke med den kedelige sommer, vi har haft i år. Det er derfor faktisk første gang, det har været muligt at købe sandaler på udsalg, hvor man faktisk stadig havde mulighed og lyst til at bruge dem. Det kan være, det er derfor, jeg aldrig har købt sandaler i sensommeren, men det handler jo nok i realiteten om noget helt andet. Jeg har i mange år gemt mine fødder og ikke mindst mine tæer væk, men det er slut nu. Den her sommer er første sommer i mange år, hvor mine tæer er blevet luftet og ikke er blevet gemt væk i diverse sko, så det, at jeg faktisk har købt to par sandaler i løbet af én sommer, er altså lidt af en sensation. Det andet par sandaler, kan I læse mere om her. Desværre er sommeren for alvor slut nu og det kolde efterårsvejr er kommet snigende den seneste uge, så disse nye, lækre basser må desværre snart ind i skabet og vente helt til sommer for at blive brugt igen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom I kan se på billederne, er sandalerne fra Vagabond og modellen hedder “Flora”. Det er det bedste køb, jeg længe har gjort. Jeg skal normalt gå sko og sandaler til, med plastre alle mulige steder, før de sidder godt på mine fødder og ikke giver vabler, men de her har siddet perfekt fra den dag, jeg købte dem. De er fantastiske at have på og den gode bund giver alt den støtte og komfort, man har brug – og så er de tilmed stilfulde og flotte. Jeg knuselsker dem. Jeg har købt mine mine i Havanna Shoes, men om de stadig har tilbud, det ved jeg desværre ikke. 

ENGLISH TRANSLATION: I’ve had really happy paws during September. It’s been more summer than autumn the last month which means that I could actually use the sandals that I bought on sale. For many years I refused to wear sandals because I hated my feet and toes. This summer is actually the first summer, in a really long time, that I wore sandals but unfortunately the weather has drastically changed the last couple of days and it’s no more summer. It’s now very much autumn. The sandals are from Vagabond and they fit perfectly. Besides being comfortable they look so fashionable. I deeply, truly love them.

You may also like

2 kommentarer

    1. Tak! Ja, det er bare så nederen, men du har ret og jeg glæder mig til at bruge dem næste år 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *